close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 06 март 2019 г.

horoskop-6

Овен

Няма да пожалите силите си, защото сте мотивирани и убедени в действията си. Материалните придобивки ще повишат удобствата на семейството ви. Служебни ангажименти ще ви натоварят и в следващите дни, но не пренебрегвайте личният си живот. Подготовка за пътуване ще ви по изнерви, погрижете се за всичко навреме.

Телец

Голяма част от вас ще са заети със служебни ангажименти. Въодушевени сте от задача, която ви се предоставя като възможност. Използвайте я по най-добрия начин. Добре е да не разгласявате идеите си преди да имате яснота по осъществяването им. Очаква ви положително развитие в личен план.

Близнаци

Промените на работното място ще ви натоварят с допълнителни изисквания, които няма да ви се харесат особено, но ще се съобразите с тях. Не оставяйте нищо за накрая и насърчете другите да си свършат навреме работата, наместо да ги надзиравате и да ги настройвате срещу себе си.

Рак

Ще преодолеете притесненията си и ще обърнете вниманието върху себе си, особено на онези, които предпочитате. С добра енергия сте и това се отразява на общуването ви, намирате точните думи и подходяща усмивка. Любовта ви окриля и подтиква към себе изяви, освен, че ви прави и по-смели.

Лъв

Контактите с хора от вашата професионална среда (или сферата в която се реализирате), ще бъдат особено плодотворни днес. Споделените идеи ще ви заредят с енергия, а за доброто ви настроение решаващи са и неочакваните приходи, които ще реализирате.

Дева

Ако не се впускате в излишни спорове, а запазите добрите си отношения с околните ще се чувствате спокойни и работоспособни. Не е нужно да демонстрирате интелектуалното си превъзходство, това е спорен въпрос. Парите ви привличат силно, но днес трябва да се ограничите с по-малко средства.

Везни

Чужди проблеми ще ви накарат да вземете участие в решаването им, но не пренебрегвайте задачите си. Сред тях има такива, чиито срок изтича днес и това ще ви подтикне към адекватни и бързи реакции. За много от вас денят се свързва с финансови сделки и спонсорство. Романтична вечер.

Скорпион

Ще срещате усмихнати хора и това ще ви се отрази ободряващо. Просто бъдете себе си. Активността ви на работното място ще впечатли и ще получите нови поръчки. Добре е да наберете от сега скорост, защото ви предстои много работа. С приятели ще прекарате вечерта си приятно. Запазете доброто си излъчване и ще се радвате на взаимност.

Стрелец

Сложете ред в делата си, завършете започнатото и след това мислете за нови начинания. Няма причини да не успеете, още повече, че ще ви се окаже и съдействие от хората, от които ви е нужно. Не бъдете прекалено придирчиви към близките си, но и не ги пренебрегвайте. Здравето ви се нуждае от повече грижи.

Козирог

Усърдни сте и с желание правите всичко, за това и резултатите са добри. Притеснявате се излишно за развитието на семеен въпрос. Нещата скоро ще се разрешат, имайте повече търпение. Очакват ви финансови новини. Възползвайте се максимално от тях. Неочаквани гости ще ви накарат да пренебрегнете лична работа.

Водолей

Изпитвате удовлетворение от досегашната си работа и това особено добре проличава в добрите отзиви, които получавате от хора, с които работите. Стараете се колкото може повече хора да останат доволни от работата ви и полагате необходимите усилия за това. Интересувате се от нещо около вас и не е изключено то да стане поредното нещо, с което се захващате.

Риби

С повече смелост и водени от разума и усещането си за нещата, ще започнете нещо ново и печелившо. От друга страна денят е подходящ за обновление и разширяване на дейността ви. Във всички случаи проявената ви активност ще даде бързи резултати. Съдбата ще ви срещне с подходящия човек, ако се чувствате самотни.