close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 06 март 2023 г.

horoskop-6

Овен

Днес се отличавате с инициативност и завидна енергия за действие. Поставяте си за цел нещо, което би било трудно за околните, но не и за вас. Интуицията ви е вашият таен коз с каквото и да се занимавате. Радвате се на сътрудничество и коректни отношения с колегите си. Запазете част от енергията си за дома, където ви очаква важен разговор.

Телец

Имате различни очаквания и нагласи по отношение на предстоящите празнични дни, но те ще са такива, каквито сами си ги направите. Деловите от вас ще насочат вниманието си върху бизнес задачите за подобряване на финансите си. Не позволявайте работата да ви отдалечи от близките ви. Все по-често ще ви се налага да балансирате между желанията и задълженията си.

Близнаци

С интерес ще научите новина, която силно ще ви развълнува и ще подобри настроението ви. Това ще ви подтикне да споделите радостта си с други. Не бъдете странични наблюдатели, включете се активно в усилията на някой, който иска да подобри настоящето си. Шумните места старателно ще ги избягвате в търсене на повече спокойствие.

Рак

Срещайки подходящия за вас човек ще се почувствате окрилени и защитени. Вълненията ви ще станат достояние и на други хора, които може да останат резервирани към тях. Не ги корете, любовта е все прощаваща. Очите, сърцето и ставите са сред органите, с които може да имате проблеми днес. Вземете мерки.

Лъв 

Покажете на света, че можете да рискувате разумно и няма да останете разочаровани. Съдбата ще ви толерира и нещата ще се получат. Може да ви се наложи да похарчите повече пари днес, но скоро ще ги спечелите, не се притеснявайте. Внимавайте, одобрението на околните не винаги е искрено.

Дева

Подредете приоритетите си по важност, за да се справите с всичките си задачи. Поради прекомерната си заетост е възможно част от плановете ви да не се осъществят, но това не бива да ви тревожи. Ще намерите време за любимите ви хора, които също ви обичат и зареждат с добра енергия.

Везни

Денят е много подходящ за явяване на интервюта за работа или участие във всякакъв вид конкурси. Шансовете ви за успехи в тази насока са много големи. Владеете се блестящо и сте способни да дадете най-доброто от себе си. Усилията ви ще бъдат оценени по достойнство. Може би действате прекалено припряно в опитите си да спечелите желан човек и това може да има обратен ефект.

Скорпион

Разностранните ви познания ще ви срещнат с подобни на вас хора, с които ще ви бъде по-лесно да осъществите идеите си. Предвидено пътуване може да се осуети, но не го превръщайте в драма. Говорете открито за проблемите и не търсете вината непременно у другите. Очевидно има над какво да се замислите.

Стрелец

Нещо ново ще привлече вниманието ви и ще му се посветите с интерес. Поети вече ангажименти ще трябва да приключите по-рано от предвиденото по причини, независещи от вас. Потърсете съдействие от хора, на които можете да разчитате, за да ви стигне времето за всичко. Имайки до себе си любовта и разбирането на онези, които ни обичат, животът е по-лек.

Козирог

Обезпокоени сте за здравето на близък човек и ще потърсите мнението на специалисти. Интересно предложение ще ви изненада, но и накара да размишлявате. Имате повече, отколкото предполагате, дано го осъзнаете и това внесе спокойствие в мислите ви. Намерете време и за себе си, нуждаете се от отдих.

Водолей

На работното място не бъркайте личните взаимоотношения със служебните, за да живеете спокойно. Бъдете коректни и заложете на принципите си, като ги следвате без колебания. Компромисите също са част от играта, но и не престъпвайте правилата. Ще има и какво да ви радва, любов, пари и слава.

Риби

С достатъчна мотивация, желание и хъс ще се справите с предизвикателствата пред себе си. Предстоят ви материални придобивки, но в радостта си не пропускайте да благодарите на хората, които са ви подкрепяли. Започвате нещо ново, което изисква искреното ви отношение към него. В противен случай ще калкулирате негативи.