close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 06 октомври 2017 г.

horoskop-6

 

Овен

Днешният ден се очертава като най-зареденият с положителни емоции от цялата седмица. Добрите новини ще ви връхлитат, а прекрасното ви настроение изглежда непоклатимо. Може би ви предстои желана и очаквана от вас промяна. Напълно подготвени сте за предстоящото и изглежда няма какво да ви спре по пътя ви.

Телец 

Вслушвайте се единствено в собствената си интуиция, не търсете чужди съвети. Денят е благоприятен, както за делови ангажименти така и за домашни задачи. Ще се чувствате изпълнени с енергия. Вечерта излезте сред приятели.

Близнаци 

Днес не поемайте финансови рискове на работното си място. Внимателно преценете личните си инвестиции, като не пропускате възможността да бъдете обективни, тъй като от изводите ви зависи материалната ви стабилност и за в бъдеще.

Рак

Служебните ангажименти няма да ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. В следобедните часове си починете и се отдайте на любимите си занимания. Изразете по подходящ начин обичта към близките си и се погрижете за нуждите им. Гости от далече ще направят вечерта ви по-интересна.

Лъв

Този петък пари няма да ви липсват, но това не означава, че трябва да ги харчите неразумно. Опитайте се искрено да вярвате в собствените си възможности. Избягвайте споровете и проблемите с институции и организации от финансов характер.

Дева

Оставете идеите ви да се за твърдят у вас и чак тогава пристъпете към действия. Но не прекъсвайте деловите си контакти с никого. Ще имате енергия и желание да се впуснете в реализацията на нови и по-смели планове. При всички случаи моментът е подходящ и за развлекателни мероприятия.

Везни

Проявеното ви внимание и разбиране към нечий проблем ще ви даде сили да се включите в решаването му. В същото време са възможни заблуди по отношение искреността на някого или добрите му намерения. Ще си спестите разочарования, ако се въздържате и не коментирате намеренията, нито чувствата си.

Скорпион

Вече проявявате нетърпение спрямо проекти, които включват пътуване, образование. Внимавайте във флиртовете, приятелствата или груповите активности, пазете се какво точно казвате. Не сте напълно наясно с връзките и партньорствата си, някои хора от миналото може да се завърнат и да ви поставят пред дилема.

Стрелец

Работата ви днес ще е свързана с много срещи, а за някои от вас и с пътуване. Захващате се с нещо сериозно, което впоследствие ще оказва влияние върху работата ви. Ваш приятел ще ви даде ценен съвет, но вие сами ще решите доколко да се вслушате в него. Не подценявайте помощта, която ви оказва вашият сърдечен партньор за нещо важно за вас.

Козирог

Днес ще ви се разкрият всички пропуски в отношенията ви с половинката. Възможно е напрежение в комуникацията. Бъдете внимателни с договори, с боравене на пари и ако ви престоят пътувания. Възможни са тревоги, свързани с държавната администрация. Запазете самообладание и по възможност не навлизайте в конфликти.

Водолей

Потиснете раздразнението си, ако възникне такова и се отнесете благосклонно към суетата около вас. Практичността ви ще надделее и направи заниманията ви успешни. Използвайте времето си и за почивка, възстановете силите си за следващите дни, когато ви очакват повече предизвикателства.

Риби

Изключително емоционални сте и ще сте по-чувствителни спрямо проблемите и трудностите около вас. Колебанията ви са много, но все пак ще вземете правилното решение. За сметка на това креативността и вдъхновението ви заливат. Не вярвайте на всичко, което чувате, не разчитайте на думи, а на действия.