close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 06 октомври 2018 г.

horoskop-6

Овен

Приятната атмосферата около вас ще ви позволи да правите с желание всичко, което сте планирали. Действайте и внимавайте със случайните авантюри. Ако сте планирали да пътувате момента е удачен. За да бъде спокойствието ви пълно си осигурете компанията на любимия човек. Време е да се отпуснете и да се насладите на взаимността си.

Телец

Възможни са подаръци и успешни покупки, а не са изключени и приятни сюрпризи, подготвени от близките. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътуване това не е най-подходящият ден, защото много време ще бъде похабено.

Близнаци

Очакват ви положителни емоции, свързани с промяна на средата, в която живеете. Повярвайте в себе си и не се колебайте дълго при взимането на решение. Имате нужда от разнообразие и сега е момента да си го осигурите. Ваш близък може да ви бъде много полезен в това отношение. Не отхвърляйте предложеното ви съдействие.

Рак

Тази събота  ще премине в разговори с приятели или любими занимания у дома. Ако сте обвързани – връзката ви ще се задълбочи и ще постигнете по-добра комуникация с партньора, за необвързаните – вероятно е да срещнат нова любов.

Лъв

Денят може да ви се струва по-натоварен от обикновено, но не бива да го превръщате в драма. Починете си, имате нужда от възстановяване. Съзнателно се освободете от всякакво неприятно чувство и дайте воля на доброто, което носите, и което ви привлича. Скоро ще установите, че усещането е чудесно.

Дева

С пораснал авторитет ще давате мнение по въпроси от вашата компетентност. Не пропускайте да бъдете тактични, съобразителни и деликатни. Пазете се от изкушението да манипулирате, защото ще усетите много скоро как всичко се обръща срещу вас. Тенденция към финансова стабилизация и повече удобства за вас и близките ви.

Везни

Добрата ви форма ще ви позволи да сте на подходящото място в подходящото време днес. Ще останете удовлетворени, още повече, че от доста време ви владее мисълта за нова дейност. При нужда се консултирайте с компетентни лица, които да ви помогнат. Любимо занимание или хора ще ви помогнат да се разтоварите от напрежението.

Скорпион

Имате възможност да си почивате и да се наслаждавате на момента. Преди това обаче се постарайте да си свършите текущите задачи, за да усетите почивката си по-пълноценна. Не се впускайте в любовни авантюри.

Стрелец

Изживейте пълноценно деня си, като не се натоварвате с мисли за грижи и проблеми. Всичко има решение и няма да се затрудните в намирането му. Принос за това ще дадат специални за вас хора. С помощта им ще свършите планираните задачи и ще постигнете напредък в конкретна област.

Козирог

В живота ви има неща, които ще ви подтикнат към промени, за да си осигурите повече спокойствие. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете върху околните, но и не бягайте от своите. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни.

Водолей

Днес е твърде вероятно получените от вас неочаквани постъпления да премахнат всички ваши стари страхове от финансов характер. Ще се нуждаете от голяма доза увереност, за да можете с пълна сила да осъществите замислените от доста време проекти.

Риби

Оставете настрана днес въпроси, които рискуват да помрачат отношенията ви с близки хора. Скоро ще имате възможност да обърнете повече внимание на отделни проблеми, с които днес просто ще ви е невъзможно да се справите. Починете си и намерете повече време за себе си. Можете да направите нещо, което ще ви се отрази чудесно, да промените прическата си например.