close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 06 септември 2018 г.

horoskop-6

Овен

Днес ви се случват неща, които отдавна очаквате. Предпочитате да действате самостоятелно, защото така можете да разгърнете всичките си възможности. Някои от вас ги очаква нова работа, която е свързана с овладяването на нови способности. Изпълнете ангажимент към свой близък докрай, оставете колебанията настрана.

Телец

Този ден ще ви бъде спорен във всяко едно отношение. С каквото и да се захванете днес, бъдете сигурни, че ще останете доволни от свършеното. Около вас цари разбирателство и добро настроение. Радвате се на жеста на свой близък приятел. Вечерта ви очаква шумна веселба сред весела компания.

Близнаци

С упоритост и амбиция можете да постигнете много повече в професионалната сфера, отколкото, ако решите да останете в ролята на наблюдател. Моментът е подходящ за предприемане на конкретни стъпки, благодарение на които ще увеличите чувствително финансовите си постъпления.

Рак

Някои ги очакват предложения, върху които ще се замислят. Бъдете реалисти и не правете прибързани изводи. Имате добри шансове да осъществите замислен проект. Колкото по-скоро се заемете с действие, толкова по-лесно ще разберете къде сте. Ще получите подкрепа от близък човек.

Лъв

Нечии протекции ще ви помогнат по-бързо да постигнете намеренията си. Претоварени сте със задължения, но бъдете настоятелни и предвидливи в действията си и ще пожънете успехи. С приятни хора вечерта ще се разтоварите от напрежението, въпреки, че е възможно работата да ви намери и тогава.

Дева

Приключвайки онова, което отдавна сте започнали, ще ви направи доволни от себе си. Моментът не е подходящ за нови и несигурни начинания. Бъдете предпазливи, ако решите да се доверите на някого. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Лесно ще стигате до общи решения и това ще ви носи радост.

Везни

Денят ви ще бъде натоварен на работното място. Напълно възможно е да сте неудовлетворени от свършеното, а това със сигурност ще се дължи на прекалената ви ангажираност и поемане на чужди задачи. Не се претоварвайте и правете по-чести почивки.

Скорпион

Започнете с най – леснодостъпното и приложимо нещо, което ви дойде наум. Проявете повече инициативност и няма да съжалявате. Съвсем скоро случая ще ви улесни при вземането на решение.

Стрелец

С яснота и решения по въпросите, които ви занимават успехът ви е гарантиран. Ще привлечете добрите сили на своя страна, ако станете по-усмихнати и приветливи. Ще ви се отдаде да наваксате бързо пропусната възможност и бизнес-делата ви ще навлязат в нова фаза. Други ще са подвластни на романтичните си желания и активността им ще е в друга посока.

Козирог

Вече започна добър период за вас. Делата ви ще се успешни според усилията, които влагате, и надеждите с които започвате. Ще получите интересна оферта. Интимния ви партньор проявява разбиране към заетостта ви и чувствата ви са взаимни.

Водолей

Очаква ви приятна изненада днес. Свършете работата си безупречно и не обръщайте внимание на празнодумците. Това е правилната стратегия, в противен случай може да ви въвлекат в ненужни конфликти. Любовни вълнения ще ви заредят позитивно.

Риби

Днес новите ви професионални отговорности изцяло ще ви погълнат. Работоспособността ви ще е значително повишена, което ще ви даде и много нови възможности за постигане на по-високи доходи. Именно сега ще имате шанса да осъществите отдавна жадувана от вас крупна покупка.