close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 06 февруари 2017 г

horoskop-6

Овен 

Прагматично ще насочите вниманието си към полезните и все още несвършени неща около себе си. Наред с това ще работите за физическата си форма, предвид активните действия, които ви предстоят. Не пренебрегвайте приятелите си, с тях ще ви е добре и ще можете да се отпуснете.

Телец 

Ще успеете да се справите в необходимите срокове, постигайки желани резултати. Силите ви ще стигнат и за още, но трябва да мислите и за себе си. Вътрешното ви равновесие се нуждае от тишина и място, където да съберете мислите си. Здравословен проблем вече отшумява.

Близнаци 

Днес ще ви подгонят дребни, но неотложни проблеми. Колкото и да бързате, движете се внимателно, с малки крачки, защото има вероятност да не стигнете точно, където сте тръгнали.

Рак

Възможности за желани промени в личен и професионален аспект ви очакват днес. Не подценявайте шансовете, които ви се откриват и концентрирайте силите си в предпочитаната от вас насока. Ще се наложи да се справите с непредвидени трудности от различно естество.

Лъв

Ще ви занимават лични въпроси, а работата ще оставите на втори план. Чувствате се неудовлетворени от поведението на околните, като обвинявате преди всичко тях. Помислете дали причината не сте вие. Понякога силно затруднявате каквито и да било контакти. Запазете мнението си по теми от живота на другите за себе си.

Дева 

В спокойна обстановка и с премерен тон ще намерите по-лесно и бързо решение на въпросите, които ви притесняват. Тези и други ваши проявления ще ви дадат възможност да усвоите уроците си по търпение. С излъчването си ще привличате към себе си добронамерени и усмихнати хора, с които животът ще бъде по-хубав.

Везни 

Началото на новата седмица ще ви предостави отлични възможности за премахване на някои формални неуредици от административен характер. Гледайте реалистично на затрудненията си в материалната област. Не се стремете да налагате мнението си над колеги, делови партньори и любимата си половинка.

Скорпион 

Днес се придържайте към личните си принципи на работното място и спрямо материалните си интереси. Опитайте се да не поемате нови ангажименти, чието реализиране ще е за сметка на времето, което можете да прекарате в компанията на интимната си половинка.

Стрелец 

Избягвайте усложнените взаимоотношения днес в любовта и на работното си място. Стремете се да изпълнявате съвестно рутинните си задължения, въпреки че едва ли ще ви носят нужното удовлетворение. В любовта се отнасяйте с по-голямо уважение към интимната си половинка.

Козирог

Ще получите съдействие в осъществяването на отдавна планиран проект. То ще ви помогне да разгърнете потенциала си и да покажете способностите си. Ще изживеете приятни моменти с човек, близък на сърцето ви.

Водолей 

Този понеделник се предпазвайте от финансови загуби. Заложете на спокойното темпо на работа, защото само така ще успеете да приключите с всичко планирано в рамките на деня. Действайте решително при премахване на някои проблеми от административен характер.

Риби
С помощта на близките си ще се захванете с решаването на семеен въпрос, който повече не търпи отлагане. Загрижени сте за здравето на свой роднина и ще се стараете да му бъдете полезни с каквото можете. На свой ред ще размишлявате за мястото си сред онези, от които зависите в професионален план. Предстои да си изясните позициите.