close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 06 февруари 2019 г.

horoskop-6

Овен

Дошло е време за действия по задачи, които сте оставяли на втори план. Приоритетите ви ще са насочени към хора и събития, осигуряващи ви повече сигурност в професионален и личен план. Да сте внимателни и грижовни е от първостепенна важност. Така ще постигнете хармония в душата си, помагаща ви да се извисите в стремежите си.

Телец

Приятели ще ви помогнат да стигнете по-бързо до решаването на проблем, който ви притеснява. Бъдете по-доверчиви към онези, които безкористно ви обичат и помагат, и не ги винете за неудачите си. Мислите ще ви отвеждат и при някого, с когото ви свързват нежни чувства, но поради обстоятелствата сте разделени.

Близнаци

Днес ще се освободите от някои страхове. За вас това е период на осъзнаване, натрупали сте емоции, които ви пречат да продължите напред. Време е да сложите в ред чувствата си. Починете си, релаксирайте, отпуснете тялото и ума, имате нужда да се освободите от стари ситуации и да гледате напред.

Рак

Възможна е появата на нова любов и неочаквани взаимоотношения с хора, с които досега не сте общували активно. Отдайте се на творчески проекти, поемайте нови инициативи, тъй като сега се чувствате прилив на вдъхновение. Ако имате връзка, може би сега е подходящ момент да помислите дали си заслужава.

Лъв

Успехът ви в днешния ден се крие в успокоението, липсата на напрежение възможността да се видите отстрани. На работното място вършете само онези задачи, които се искат от вас, без да прекалявате с инициативността. Усмихвайте се на малките неща, обърнете внимание на малките промени, които сега разцъфват около вас.

Дева

Ще са полезни инициативи от делови и професионален характер, които могат да ускорят събитията във ваша полза. Успоредно с това ще се погрижите и за близък човек, и съобразявайки се с проблема му, ще намерите заедно решението му. Не потискайте желанията си, следвайки ги, ще се почувствате по-щастливи.

Везни

Въображението ви работи на пълни обороти и може би ви нашепва революционни идеи. От друга страна е време да подобрите материалното си положение с разумни инвестиции. Случаят, който ви се открива днес е много подходящ за действия в тази насока. Каквото и да правите, нека не е импулсивно.

Скорпион

Днес може да бъдете изненадани с поява на нови източници на приходи. Поставяйте собствените си интереси на първо място и следете разходите си. Чувствате неясна необходимост за ново начало, нов живот. Нямате проблеми в отношенията с партньора си, а ако сте сами, общи познати могат да ви представят на интересна личност.

Стрелец

Очаква ви сравнително натоварен ден днес, в който ще ви се наложи да се занимавате с различни въпроси, голяма част от които съвсем не сте планирали. Въпреки това обаче се постарайте да не оставяте нищо, което можете да свършите днес за следващите дни. Това би означавало да изостанете с работата си, а вие едва ли го предпочитате.

Козирог

Не допускайте чужда намеса при вземането на важни решения. Финансовото ви благополучие ще зависи от адекватната ви реакция и елиминиране на хора, които само минават за ваши доброжелатели. Ще бъдете ангажирани с лични проблеми, които до голяма степен са свързани с роднински взаимоотношения. Нуждаете се от повече движение и време прекарано на чист въздух. Бъдете умерени с алкохола и тонизиращите напитки.

Водолей

Ще насочите вниманието си върху конкретни въпроси, помагащи ви да оцените по-добре създалата се обстановка около вас. Освен това ще отдадете предимство и на онези задачи, чиито срок приключва днес. Доверете се на усещането си за нещата и в компанията на хора, които уважавате ще се чувствате добре.

Риби

Доста заети сте днес, но трябва да признаете че повечето от работата си я създавате сами. Просто искате всичко около вас да е на ниво и не допускате нещо да не е съобразено с изискванията ви. Това ще ви изтощи, но вие имате сякаш неизчерпаема енергия. Не пренебрегвайте мнението на хората около вас, то може да бъде добър коректив на собствените ви решения.