close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 06 юни 2017 г.

horoskop-6

Овен 

Денят е успешен за всички. Ще се справите с една сложна ситуация, само ако използвате помощта на ваши близки. Не се поддавайте на провокации от ласкатели и доброжелатели.

Телец 

Този вторник кариерата ви ще има доминираща роля в живота ви. Мнозина от вас ще се стремят към осъществяването на далечни пътувания, което ще ви помогне да поставите професионалната си реализация на изцяло нова основа.

Близнаци 

С хората, които споделят идеите ви ще реализирате поредния си проект, постигайки най-доброто до тук. Успехът ви ще се отрази на финансите и самочувствието, както и на взаимоотношенията ви с околния свят. Други ще се посветят на любими неща, в които влагат сърцето си.

Рак

Имате твърде много ангажименти през този ден, затова отрано се постарайте да обърнете подобаващо внимание на повечето от тях, за да не ви се наложи да работите извън работното време. Ваш приятел има нужда от подкрепата ви, затова направете всичко, за да му помогнете. Прекалено подозрителни сте към човек, който не го заслужава. Коригирайте поведението си.

Лъв

Не щадете себе си, когато трябва да доказвате качествата си, бъдете толерантни към околните. Моментът е подходящ да си осигурите добра позиция на работното място, както и да дадете заявка за издигане. Природосъобразен режим на хранене и сън ще повиши силите ви. Новости от битов характер.

Дева

Както обикновено и днес ще разчитате основно на себе си и с поведението си ясно показвате превъзходството си на останалите. На делова среща ще постигнете съгласие по предложените промени, за част от които ще направите компромиси, но в името на общата цел. С приятели или роднини ще организирате приятно свободното си време.

Везни

Организирайте по правилен начин служебните си ангажименти, за да имате достатъчно време, за премахване на малките неуредици на работното си място. В личен план – начало на нова любовна връзка.

Скорпион

Решаване на проблемите днес ще изисква повече внимание и за странични занимания ще ви остане малко време. Въпреки това не пренебрегвайте дома си, там също имат нужда от вас. Запазете спокойствие и не бъдете припрени, всичко ще се подреди добре, стига да сте последователни и спокойни.

Стрелец

Внимателно подбирайте своите приятели и делови партньори. Не бързайте с продажба на вещ или недвижимо имущество, тъй като рискувате да загубите солидна сума пари. По-спокойно се отнасяйте спрямо срещаните от вас трудности на работното място.

Козирог

Загрижени сте за здравословното състояние на свой близък и това влияе на работоспособността ви днес. Насърчете го с топли думи, това ще повиши духа му и влее сили за оздравяването му. Сред хубавите моменти са финансови придобивки, като възнаграждение за положени усилия. Нуждаете се от повече разнообразие в живота си.

Водолей 

Днес ще се справите с текущите плащания, които не търпят отлагане във времето. Опитайте се да не взимате пари назаем, тъй като едва ли ще успеете да ги върнете скоро. Приятна изненада от любим човек.

Риби

Мнозина от вас ще бъдат привлечени от нова особа в обкръжението си, но едва ли е добра идеята да се поддадете в плен на импулсите си, ако междувременно сте трайно обвързани в любовта. Всяка крачка в страни може да ви коства много.