close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 07 август 2018 г.

horoskop-7

Овен

С пословичната си отговорност и последователни в делата си, днес ще постигнете видим напредък във всичко, с което се захванете. Ще се подготвите и за предстоящо пътуване, като предвидливо се погрижите за подробностите, отчитайки метеорологичните условия и възможните трудности на пътя.

Телец

На делова среща или друго важно събитие ще покажете своята решителност и ще респектирате с непоколебимостта си твърдо да отстоявате позициите си. Избрали сте нелек път, но ще продължите напред, загърбвайки всичко, което ви пречи да се реализирате. Възможни са здравословни проблеми, за това избягвайте шумни и запрашени места.

Близнаци

Използвайте опитността си там, където другите губят ориентация и с прагматични решения и действия работете за осъществяването им. Постигнете ли го, ще спечелите симпатиите и доверието на околните, което ще е вашата победа над безверието и глупостта. Вечерта отделете за себе си и онези, без които не можете.

Рак

Ограничаващи обстоятелства може да блокират прилива на енергията ви. В сферата на любовта, интимни отношения, творчество ще ви бъде трудно да се изявите с пълна сила. Въпреки че напълно сте способни да се справите с обстоятелствата, проявете внимание и предпазливост. Подчинявайте се на правилата и по-малко действайте импулсивно. Само тогава нещата ви ще се получават без проблеми. Планирайте внимателно деня си и бъдете готови за всякакви изненади.

Лъв

С малки затруднения ще се адаптирате към новите условия, но това е обяснимо. Настроение в делника ви ще носят срещите с приятели и хора, които обичате. Доверието помежду ви подхранва желанието ви да работите усърдно, за да постигнете по-скоро целите си. Денят е удачен и за смели начинания, действайте.

Дева

Впечатлявате всички около вас днес със завидната си работоспособност. Заемате се с различни задачи и успявате да доведете повечето от тях до успешен край. Проявявате търпение в отношението си към близък човек, с когото напоследък имате неразбирателства. Ако вие подемете инициативата, скоро нещата ще се подобрят.

Везни

За да свършите задачите си качествено и в срок трябва да запазите присъствие на духа. Останете спокойни, нищо лошо не ви очаква. След работа си починете и потърсете начини за релаксация на тяло и дух, доколкото това ви се отдаде. Приятели ще ви помогнат да разпуснете и повеселите.

Скорпион

Точни попадения очакват онези, които имат отношение към недвижимите имоти. Но, бъдете упорити, възможно е част от плановете ви да претърпят промяна. Опитвате се да налагате мнението си някъде, където е добре да заемете по-неутрална позиция. Ще си спестите разочарования.

Стрелец

Заложете на премерения риск. Всичко, което правите е добре замислено. Не позволявайте да ви поднасят изненади, които да ви правят безучастни. Намирате разрешение на важен за вас въпрос, който ще спомогне за по-нататъшното ви професионално развитие. В центъра на вниманието сте и се чувствате много добре.

Козирог

Технически спънки или изпуснати нерви могат да провалят намеренията ви днес. Изпълнението на текущи задачи ще бъде възпрепятствано поради невежеството на участници в изпълнението им. Отговорността ви е налице, но е нужно да повишите активността си, ако искате да спазите сроковете и да избегнете бъдещи проблеми.

Водолей

Ако възникнат проблеми или недоразумения на работното място, не се отказвайте, а работете, докато не останете доволни от свършеното. Имате шанс да приключите заплануваното, въпреки, че е възможно да се върнете повторно към задача, която вече сте правили. Сигурно е, че усилията ви ще се оправдаят.

Риби

Този ден ще ви предложи възможности, за които дори не сте и подозирали. Случайно откривате нещо дребно на пръв поглед, което впоследствие може да се окаже стабилен източник на приходи. Споделете с колегите си вижданията си относно даден въпрос и можете да разчитате на тяхната трезва оценка. Бъдете стриктни към ангажиментите си с близки хора.