close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 07 август 2020 г.

horoskop-7

Овен 

Ще приключите започнатото през седмицата и ще планирате предстоящите свободни дни. Ще отделите време и на занимания, възстановяващи здравето, грижи за външността и предпочитани релаксиращи процедури. Погрижете се за гардероба си, подарете си желана дреха, парфюм или друга вещ, носеща ви настроение.

Телец

Привлекателно предложение ви дава допълнителни възможности за изява. Проблем би могло да се окаже съвместяването му със сегашните ви ангажименти. Непредвидени разходи по дома, може да затруднят финансово някои от вас. Ваш близък ви е подготвил радостна изненада. Вероятно става дума за нещо, което винаги сте искали да имате.

Близнаци

Обхванала ви е носталгия. Не тъжете, скоро ще ви мине. Настоящето ви предлага достатъчно предизвикателства. Не пропускайте заформящият се край вас битов скандал. Може да ви подейства здравословно.

Рак

В компанията на приятели и хора, с които споделяте сродни интереси денят ви ще премине леко и помогне да се отървете от тревожните си мисли. Интересът ви към някого ще ви направи по-усърдни в желанието ви да го спечелите, но не с цената на всичко. В семеен план имате отговорности, които няма да пренебрегнете.

Лъв

Успявате да предвидите действията на ваш пряк конкурент (независимо в личния живот или работата ви) и осуетявате намеренията му. В доста изгодна позиция сте и моментът е много подходящ за по-активни действия. Прогнозите ви напълно се потвърждават и сте подготвени за променената ситуация. Инвестиции ви носят дивиденти, по скоро отколкото сте очаквали.

Дева

Ще преминете през днешния ден с повече увереност и осъществени идеи. Борбени и можещи, с достойнство ще приложите на практика знанията и опита си. Партньорствата ще са градивни, позволяващи ви и повече свобода в инициативите, предвид казаното по-горе. Съдбата ще се погрижи да не ви липсва нищо от онова, което желаете и за себе си.

Везни

Ще се откроявате с деликатното си присъствие и тактично ще отклонявате конфликтните теми. Подкрепата на близките ви е неоценима, покажете им благодарността си към тях и на свой ред проявете разбиране към нуждите им. Още малко търпение и скоро ще постигнете онова, към което се стремите.

Скорпион

Имате известни колебания относно начина си на действие днес. Нека това обаче не ви спира да вървите напред, бъдете сигурни ще скоро ще намерите най-подходящия за вас. Постигате добър синхрон с човек, с когото ви предстои да работите и за в бъдеще. Голяма част от успехите ви ще се дължат и на неговите усилия. Не започвайте нищо ново днес.

Стрелец

Днес ще се чувствате в отлична форма на духа и здравето си. Делата ви ще се развиват според очакванията и вложената в тях енергия, финансов проблем ще намери решението си. Имате какво да дадете на хората около вас, бъдете дружелюбни. Семейно тържество ще ви събере с роднини и приятели.

Козирог

Не се разпилявайте в много посоки, ако сте поели конкретни ангажименти към близките си. Не показвайте съмнения и собственически изблици към партньора си, може да го нараните без основания. Ще ви се даде да осъзнаете перспективата на спонтанно възникнала у вас идея, върху която си заслужава да поработите.

Водолей

В добра физическа и психическа форма сте и ще поддържате темпото си непроменено. Краткосрочните ви планове ще се развиват без особени отклонения, което значи, че ще получите онова, за което се трудите. Ставайки по-общителни ще си осигурите информацията, от която се нуждаете.

Риби

Денят е подходящ за всякакви занимания, свързани с дома и семейството. Чувствате се добре сред домашна обстановка и едва ли ще проявите особена инициатива за занимания, различни от тези, които вече сте наумили. Въпреки това обаче едва ли е за препоръчване да разочаровате хората около себе си с отказ на нещо, на което те особено държат.