close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 07 април 2019 г.

horoskop-7

Овен

Не се колебайте когато избирате как да прекарате тази вечер. Каквото и да предприемете ще бъдете удовлетворени и няма да съжалявате. Дори и да имате съмнения и да не сте сигурни, знайте че ще ви се случи нещо много хубаво, което ще ви даде крила. Заобиколете се с близки хора, с които се забавлявате истински.

Телец

Бъдете повече реалисти, нямате нужда от фалшиви обещания и блясък, който не радва сърцето ви. По-малко споделяйте плановете си и работете самостоятелно за тяхното осъществяване. Обкръжението ви е пъстроцветно, изберете подходящите хора, с които ви е приятно да общувате.

Близнаци

Податливи сте на внушения, приемайки ги като добронамерени, но скоро може да се убедите в противното. Във ваш интерес е днес да се дистанцирате от хора, които ви пречат да работите според собствените си разбирания. Предстоящо пътуване или друг ангажимент изискват подготовка, за да си спестите неудобства.

Рак

Не си поставяйте трудно постижими цели днес, това само ще ви създаде здравословни проблеми. Поукротете амбициите си, бъдете реалисти. Приятел ще ви потърси за подкрепа, финансова или морална. Ако можете, /а вие можете/, помогнете му. Победа в личен план ще повиши самочувствието ви, подготвяйки ви за утрешния ден.

Лъв

Този ден е богат да развлечения и възможности за прекарване на свободното време. Увлечени сте от нещо, което ви занимава почти през целия ден и на което най-после можете да отделите част от времето си. Попадате в деликатна ситуация, свързана с любимия човек, но вие сте по-скоро наблюдател и приемате всичко с чувство за хумор.

Дева

Сред промените, които планирате намират място нов дом, работа или друго населено място. Не всички имат такива намерения, но онези, които работят по тях ще имат резултати. Чувствителни сте на тема свобода и е възможно да реагирате необичайно на нечия неочаквана за вас проява. Почивката ви е нужна, осигурете си я.

Везни

Днес ще решите благоприятно личен проблем, който ви занимава от много време. По отношение на по-младите членове на семейството – дайте им повече лична свобода и чакайте добри резултати от тях. Финансовото ви състояние е отлично и това ви позволява известно разточителство. Намерете време за повече занимания със спорт.

Скорпион

Творческия потенциал, от който сте обзети ще ви предлага много възможности да реализирате идеите си. За това ще ви помогне и благоприятната обстановка, която ви създават околните. Ще се чувствате отлично и може би вече мислите за нови завоевания. Продължавате да сте длъжници на човек, чиито усилия не сте дооценили.

Стрелец

Днес ще останете много доволни от себе си, тъй като нещо, което сте предвидили наистина ще се случи. Това ви дава увереността да мислите, че сте способни да предвидите всяко едно нещо от професионалния си живот. Възпирайте се от необмислени изказвания, които едва ли ще ви помогнат, но е много вероятно да ви навредят. Очакват ви приятни емоции с любимия човек.

Козирог

Поради заетост или други причини, няма да отговорите на очакванията на много хора към вас. Покажете съпричастност към проблемите, па било то и с добра дума. Изненадайте любимия си човек, това ще го накара да промени част от плановете си в угода на общи желания. Вълнуваща вечер за търсещите повече развлечения.

Водолей

Ще се посветите на преките си задължения, като няма да пренебрегнете и творческите си пориви. С проявената активност ще изпълните програмата си, неспокойният ви дух поддържа в добра форма сетивата и амбициите ви. С практичен подход ще се отнесете към различното край вас, което ще ви донесе популярност.

Риби

Заемате се с различни неща днес, тъй като имате прекалено много енергия, за да я пилеете напразно. Ще останете особено доволни от малка, но постигната цел. Близките ви предлагат нещо, на което не можете да устоите. Направете го дори да ви се наложи да прежалите част от амбициозните си планове за деня. Помислете за подобрението на физическата си форма.