close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 07 декември 2017 г.

horoskop-7

Овен

Тревожността ви ще изчезне и ще откриете не една причина да сте доволни от себе си. Палитрата от чувства ще се багри и от едно запознанство, което ще внесе нова тръпка или перспектива. Идеите ви ще срещнат разбиране и няма да срещате затруднения в осъществяването им. Трайно ще увеличите доходите си и ще имате повече за да сте спокойни.

Телец 

От вас зависи да направите деня си интересен. Бъдете предпазливи в отношенията си с околните. Възможни са пререкания и дрязги по незначителни поводи, които може да вгорчат деня ви. Уплътнете свободното си време с любимо занимание. Възможности за нови запознанства. Доверете се на съветите на приятел.

Близнаци

Днес сте в силна позиция. Работете усърдно и знайте цената на труда си. Мнозина от вас са на път да претендират за по-високо заплащане във връзка с усилията, които положиха в последните месеци. На работното място избягвайте излишните разговори. Не си губете времето за ненужни дела. В любовта отстъпвайте малко повече.

Рак

Оставете се на течението и не правете никакви компромиси в този ден. От вашите действия зависи дали бъдещето ви ще бъде безпроблемно, или не. Налага се спешно да завършите определени професионални задачи. Не стартирайте нищо ново, защото то няма да ви дари с нужния просперитет.

Лъв

Динамиката в ежедневието поддържа духа ви в добра форма. Заслуга за това имат и добрите реализации, които ще имате днес. Ще решите в своя полза конфликтна ситуация и бързо ще се възползвате от привилегиите, които ви се дават. С представители на другия пол ще общувате с лекота, ще флиртувате и ще търсите забавления.

Дева

Направете си предварителен план за действие и го следвайте. Бъдете ясни, защитавайки позициите си и не допускайте съмнение относно намеренията си. Не се заемайте с прекалено много ангажименти, оставете нещата да се развиват и от само себе си. Ще се изненадате от бързите промени около себе си, но са за добро.

Везни

Чувствате се прекрасно, въпреки че често надценявате силите си и се заемате с ангажименти, които не са ви по силите. В личния живот залагате на традициите и семейните устои. Учите близките си на морал и остро критикувате всеки, който изказва мнение в разрез с вашето. Вечерта е подходяща за срещи и разговори с приятели.

Скорпион

Не пропускайте възможността да стабилизирате положението си. Избягвайте рисковите инвестиции и не слушайте хората, които ви съветват да влагате пари в каквото и да било. Вашата интуиция е силна и тя днес е водеща при вземането на решения. Избягвайте да поставяте нови начала, отложете ги за идната седмица.

Стрелец

Очаква ви прекрасен, благоприятен ден. Намирате се в период на подем, а днес успявате да преборите досадната нервност. Успокоението идва още сутринта, когато получавате изненадващо добра вест относно своето материално състояние. Повишението е заслужено и в резултат от труда ви, а и идва в момент, когато се нуждаете от пари.

Козирог

В четвъртък сте емоционални, нервни и трудно вземате решения, ако ви се наложи. Гледате единствено и само личната си изгода дори в случаите когато това е за сметка на чуждо нещастие. Помислете за съдбата, възмездията и неволите. Не забравяйте, че всяко наше действие винаги се разплаща. Рано или късно ще платите за нещата, които правите.

Водолей

През този ден ще получите доста примамливи бизнес предложения, част от които едва ли ще можете да отклоните. Помислете добре за всички последици от действията си, в никакъв случай не подхождайте прибързано. Посъветвайте се с човек, на когото имате доверие.

Риби

Динамично ще премине денят ви. Професионалните ви занимания ще са част от ангажиментите ви, като наред с тях ще обърнете по-голямо внимание и на семейството си. Здравето и решаване на битови проблеми са част от нещата, които пряко ви засягат. Макар и с повече усилия, ще постигнете желаното, стига да не се поддадете на чужди внушения.