close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 07 декември 2018 г.

horoskop-7

Овен

В основата на компромисите днес се крие успеха ви. Ще ви се налага да постигате разбирателство с различни хора, което е невъзможно без взаимни отстъпки. За някои от вас е необходимо да променят метода си на работа, особено ако това се изисква от бизнес-партньорите ви. Очаквайте подобряване на финансовото си състояние в най-скоро време.

Телец

Не се отклонявайте от линията, която следвате от известно време насам в професионален план. Ще имате възможността да осъществите идеите върху които сте се съсредоточили, но само при условие че не разпилявате енергията си за маловажни неща. Близък човек ще ви даде ценен съвет, свързан с работата ви, което много ще ви помогне да се ориентирате в определена ситуация.

Близнаци

Сами си създайте условия, с които да подобрите ефективността в работата си. Служебните задачи ще потръгнат и шефът ви ще остане доволен от вас, но по-важното е, че вие ще се почувствате удовлетворени. Заслужавате повече във всяко едно отношение и съдбата ще ви зарадва. Очакват ви приятни изненади.

Рак

Внимавайте със затрудненията през този ден, възникващи буквално в последния момент на работното ви място. Стремете се да използвате чара си при постигане на конкретни цели. Опитайте се игрите в деловата област да не окажат неблагоприятно влияние върху семейния ви живот.

Лъв

Бъдете разумни и не рискувайте нищо, което не можете да си позволите да изгубите. Оставете конфликтите настрана, те едва ли ще ви помогнат да решите проблемите си. Денят е подходящ за нови начинания и нова насока на интересите ви.

Дева

С нов поглед ще се обърнете към всичко, което се случва в живота ви и това ще ви донесе предимство. Ще ви бъде по-лесно да се справите с трудностите, но има неща и хора, с които трябва да се съобразите. Други ще превърнат приятно занимание в допълнителен бизнес, което ще ги удовлетвори и донесе печалби.

Везни

Бъдете премерени в думи и дела. В противен случай са възможни разочарования, а това едва ли го желаете. Успешно ще разрешите въпрос, който ви тревожи от доста време. Благодарение на упоритата си работа днес ще постигнете напредък и заслужено признание.

Скорпион

Работейки с желание над делата си, ще се радвате на добри резултати. По-забързани, делови и категорични ще бъдете в онези свои действия, към които имате и най-големи очаквания. Ще постигнете целите си и ще повишите авторитета си, ако сте по-спокойни и усмихнати.

Стрелец

Без да полагате извънредни усилия успявате да се справите много бързо и точно с днешните си ангажименти. Ще имате доста време и за задачи, които отдавна искате да свършите. Избягвайте участието в многообещаващи рисковани начинания. Денят не е подходящ за тях и вероятността да загубите много е значителна. Отложете това за някой друг път.

Козирог

Необходимо е да не се преуморявате с многобройни задължения на работното си място. По-добре заложете на тактиката бавно, но уверено да отхвърляте многобройните си ангажименти. Опитайте се да не бягате от проблемите, а да ги разрешавате в момента на възникването им.

Водолей

Гаранция за добре свършената ви работа днес е отношението на колегите и началниците ви. Но най-вече собственото ви удовлетворение. Ще се поизмъчите, но резултатите ще са отлични. Финансови успехи ще имат деловите представители на знака.

Риби

Твърде емоционални сте днес, и ако не внимавате, това може да попречи на контактите ви през целия ден. Не разчитайте околните да се съобразяват с вас, по-скоро вие го направете. Опитвате нещо ново и дори за момента да не сте удовлетворени, не се тревожете. Ролята ви на арбитър в една ситуация ще издигне авторитета ви, защото ще бъдете почтени и коректни.