close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 07 май 2017 г.

horoskop-7

Овен 

С желанието ви да си починете, ще подобрите атмосферата на дома и ще срещнете подкрепата на близките си. Нуждаете се от отдих и развлечения, за да изчистите напрежението си и да подобрите мисленето си. Ще ви бъде по-лесно да преодолеете бариерите, които съществуват пред вас и по отношение на намеренията ви.

Телец 

Опитайте се да се освободите от някои свои стари финансови дългове, преди да планирате по-сериозни инвестиции, независимо дали са от личен или професионален характер. Взимайте добре обмислени решения и ръководете внимателно делата си.

Близнаци 

Днес е добре за вас да не се претоварвате емоционално. Оставете нещата да се случват и приемайте положението такова, каквото е и нека бъде винаги чашата наполовина пълна за вас.

Рак

Вътрешното ви несъгласие с нечии решения ще натовари обстановката около вас. Ако не можете да промените нещата, не се тревожете. В крайна сметка ще стане това, което трябва да стане. Дали ви се харесва или не е друг въпрос. Погрижете се за развлеченията си, с тяхна помощ ще се разсеете и откъснете от натоварващите ви мисли.

Лъв

Не правете някакви драстични промени в домашната обстановка, тъй като ще възникнат неочаквани проблеми и няма да можете да се отдадете на така мечтаната от вас почивка. Не забравяйте за дадено обещание към ваш близък.

Дева

Живеете с очаквания, които няма да ви разочароват. Много скоро ще постигнете намеренията си и ще получите потвърждение на всичко, за което сте се борили и отстоявали. Предстои ви ползотворен ден. Все пак не се разпростирайте на широко с финансите си, бъдете разумни в харченето.

Везни

Добро настроение и спокойна атмосфера ще ви съпътстват през този ден. Ще се радвате на компанията на вашите близки. Отделете време за спорт.

Скорпион

Ще ви занимава проблем, касаещ отношенията ви с интимния партньор или семейството въобще. Можете да подобрите атмосферата, ако не сте толкова припрени в изискванията си. Приемете, че всеки се нуждае от лично пространство и не налагайте своето. Шумът на деня можете да компенсирате с тиха, романтична обстановка вечерта.

Стрелец

Интересен и много емоционален ще бъде денят ви. Ще се срещнете с приятели, с които не сте се виждали от доста време. Ще разберете и на кого можете да имате пълно доверие и подкрепа. Сложете ред в дома си.

Козирог

Очаквайте да срещнете стар приятел, когото не сте виждали отдавна. Това ще ви изненада приятно, ще имате много за какво да си говорите. Ще получите добри новини за ваш близък. Не поемайте на дълъг път.

Водолей 

Стойте далеч от каквито и да било конфликти днес, защото те няма да помогнат за постигането на онова, към което се стремите. Не бързайте да налагате мнението си, а дайте възможност на отсрещната страна да покаже способностите си. Защото тя има с какво да ви изненада приятно.

Риби

Говорете открито за това, което ви вълнува, така ще улесните и взаимоотношенията си с околните, а и на душата ви ще олекне. Има кой да ви чуе и най-вече този, към когото са отправени забележките ви. Възможни са финансови затруднения, които ще бъдат преодолени без много стрес.