close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 07 май 2018 г.

horoskop-7

Овен

Денят ви ще е изпъстрен с емоции и вълнуващи преживявания. Служебни ангажименти ще ви притиснат със сроковете си, но няма да сте притеснени, ще се справите с лекота. При някои от вас се очертава пътуване, което ще ги разнообрази и запознае с интересни хора. В семейна обстановка ще получите внимание и топлина.

Телец 

Възможно е днес да се занимавате с неща, които не са влизали в плановете ви за деня. Постарайте се това да не развали иначе доброто ви настроение, и да извлечете максимална полза за бъдещата си работа. Не е изключено вечерта да присъствате на събитие, което ще промени много от досегашните ви представи. Ваша идея ще се приеме добре от околните.

Близнаци

Бъдете предпазливи в изказванията си. Много вероятно е откритостта да ви изиграе лоша шега. Огледайте се за недобронамерените хора около вас и бъдете предпазливи. Не си създавайте излишни главоболия с вслушване в празни приказки. Правете трезви преценки. Добре ще е, ако съгласувате действията си с партньорите.

Рак

С правилния си избор днес може да си осигурите финансова независимост и душевен комфорт. Разочарования също са възможни и то по линия на взаимоотношения и разминаване с очакванията ви. В семейна среда ще се чувствате по-спокойни и защитени от чужди и враждебни намеси. Пазете се от измами.

Лъв

Подготовката ви за бъдещ проект изисква познания, които, ако ви липсват, бихте могли да наваксате. В тази връзка ще търсите съвети от специалисти по правни и административни въпроси. Други ще пътуват, по служебни или лични дела. Предвидливи сте и това ви качество ще ви спести неприятности днес.

Дева

Давайте си по-често сметка за впечатлението, което оставяте след себе си, особено сред близките ви хора. Истина е, че разчитате на обичта им, но огорчението им също е налице. Помислете за възможността да съчетаете полезното с приятното, срещайки се с хора, с които можете да работите по общ проект, и с които ви е приятно.

Везни

Съобразявайте се с променените условия около вас. Доверието, с което се отнасяте към околните следва да бъде ревизирано, сами ще го усетите по разминаването между нечии обещания и дела. С повече търпение и последователност в действията ще постигнете повече. Не подценявайте никого и нищо от обкръжението си.

Скорпион

Съсредоточете се, от обективната ви оценка ще зависят делата ви не само днес, но и в бъдеще. Разногласията ви с хора, които не са запознати с проблемите в работата ви е налице, но въпреки това ще се представите на ниво. С други ще установите ползотворно сътрудничество, което ще продължи за дълго.

Стрелец

Водени от желания и интереси, ще насочите активността си в една или друга посока. Едно ново чувство ще ви направи по-нежни и добри. Ще откриете за себе си добра перспектива, резултатите от работата ви ще се подобряват и ще ви носят финансови придобивки.

Козирог

Не бъдете прекалено критични към близък човек. Възможно е да го настроите срещу себе си и да има обратен ефект от желанието ви да му помогнете. Запазете добрия тон и към приятелите си. С партньора си общувайте свободно, като с равен и ще се радвате на взаимност. Тези съвети може и да са излишни, ако сами търсите хармонията около себе си.

Водолей

Доволство ще изпитате днес от работата си, стига да я вършите от сърце. Не пренебрегвайте нуждите на семейството заради хора, които не заслужават прекаленото ви внимание към тях. С усмихнатото си присъствие ще правите атмосферата около себе си приятна и ще продължите да внасяте яснота в перспективите.

Риби

Вниквайки в работата си, ще откриете нови неща, с които предстои да се запознаете отблизо. Служебни пътувания на къси разстояния могат да променят програмата на други, но без сериозни последствия. Подновени приятелства или нови такива ще внесат настроение и направят деня ви по-вълнуващ.