close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 07 май 2024 г.

horoskop-7

Овен

Работата ще ви погълне със сроковете и все по-малко време ще имате за странични занимания, пък били те и важни за другите. Професионалните ви амбиции са приоритетни и няма да допуснете случайни обстоятелства да попречат в осъществяване на намеренията ви. Сред близките си ще срещнете подкрепа и добро настроение.

Телец

Планирате амбициозно начинание, но е необходима значителна подкрепа за осъществяването му. Обмислете ситуацията и се обърнете към подходящия човек или институция. Ако решите да действате самостоятелно, рискувате да се изправите пред пречки, които не сте предвиждали. Имайте го предвид.

Близнаци

Денят ще ви носи удовлетворение. На учащите се им предстои добра изява, която ще ги изведе в по-предни позиции. Ще печелите приятели с ведрото си излъчване и добро отношение към другите. Конфликти не са желани от никого. Старанието ви да носите чужда отговорност не е най-добрия начин да покажете обичта си към някого.

Рак

Подхождате много дипломатично при разрешаването на конфликт на работното място и това ви носи успех. Авторитетната ви намеса спестява много неприятности на всички. Получавате средства, които са ви необходими за финансирането на важно за вас начинание. Успявате да убедите партньорите си в предимствата на своя идея и започвате работа по осъществяването й.

Лъв   

Независими и открити, ще ви бъде по-лесно да изразите мнение и вземете отношение по спорен въпрос. Ще реализирате намеренията си, още повече, че мотивацията ви е силна. С подкрепа на подходящите хора ще спазите срокове или по-точно ще се включите навреме в интересуващо ви начинание или друго, важно за вас събитие.

Дева

Програмата ви за деня е запълнена, но може да настъпи и промяна. Силното ви желание за изява ще ви подтикне към по-смели действия, но няма да съжалявате. Напротив. Ще се радвате на вниманието и интереса на хората около вас, и това ще ви кара да се чувствате добре.

Везни

Не пропускайте да насърчите онези, които се нуждаят от подкрепата ви. Създавайки творческа атмосфера около себе си, ще работите в синхрон с колегите и ще бъдете по-благосклонни на компромиси. Срещи и не провокирани покани ще направят деня ви вълнуващ, а намеренията окуражаващи.

Скорпион

Желанията ви не са неосъществими, ще ги постигнете с находчивост и бързи действия. В сътрудничество с някого, когото харесвате ще видите резултатите от работата си по-скоро, отколкото сте очаквали. Не изпадайте в заблуда да мислите, че всички са длъжни да се съобразяват с вас.

Стрелец

Резултатите от работата ви карат да сте оптимисти за бъдещето си. Усилията ви не са напразни, а и вие умеете да защитавате интересите си. Овладейте чувствата си и не позволявайте на ситуациите да променят отношението ви към другите. Доверете се на интуицията си. Вести, свързани с бъдещи пътувания, образователни програми или други ваши участия ще ви направят по-активни.

Козирог

Денят е необичаен за многото ангажименти, с които сте затрупани. За сметка на това пък, активността ви днес ще е решаваща за професионалното ви израстване. Находчивите ви идеи при разрешаването на проблеми ще предизвикат фурор сред колегите ви.

Водолей

Имате всички шансове за отлични резултати в заниманията си днес. Ще ви спори и с каквото и да се захванете, бързо ще постигате желаното. Използвайте вродената си дипломатичност и по никакъв повод не влизайте в спорове. Сега те няма да ви донесат никаква полза, а напротив. Всяка крачка отстъпление днес след време ще бъде победа. Някои от вас ще бъдат раздвоени между обзели ги романтични копнения и настоящи задължения.

Риби

Днес ще ви се наложи да сте на много места едновременно и да разговаряте с прекалено много хора, но макар и трудноосъществимо това ще се окаже полезно за бизнеса ви. Съчетайте ангажиментите си така, че да успеете да се справите с повечето от тях. Научавате полезна информация, която засега може да ви се стори неизползваема, но за в бъдеще със сигурност ще прибегнете до нея.