close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 07 март 2017 г.

horoskop-7

Овен 

Находчивите ви действия ще ускорят развитието на конкретен въпрос. С интелигентното си присъствие ще се откроявате сред околните и ще се превърнете в обект на засилен интерес. Самочувствието ви ще се повиши и ще ви направи по-трудно достъпни за околните. Пазете се от подобно поведение.

Телец 

Уверено отстоявайте своите позиции на работното си място днес, дори и да срещате сериозна съпротива от страна на колеги, началници и делови партньори. Не провокирайте спорове, защото едва ли ще имат положителен върху вас ефект. Приятни емоции вечерта.

Близнаци 

Бъдете изключително внимателни какво, къде коментирате, особено когато става въпрос за професионални или материални интереси. Опитайте се да не сте вие човекът, който ще предизвика споровете в професионалната сфера, защото едва ли това ще има положителен за вас ефект.

Рак

Не без договорки и налагане на волята ви ще преминат днешните преговори и делови срещи. Последните развития ще ви поставят в условия да избирате между различни възможности, но предвид практичността ви – няма да се затрудните. Ще изберете тази, която ще направи живота ви по-интересен, богат и полезен.

Лъв

Днес намирайте разумно решение на текущите проблеми, с които се сблъсквате на работното си място. Като че ли най-важно на този етап от време е търпеливо да подхождате към проблемите. Ще имате и добри възможности, благодарение на които ще постигнете финансова обезпеченост.

Дева 

Постигате резултатите, към които винаги сте се стремили. Усещате, че нещата започват да зависят най-вече от вас. Дано сте разбрали какво не търсите и към какво бихте се устремили. Увереността ви расте и точно от нея имате нужда сега. Много важно е да сте отворени към хората, с които работите. Днес те ще са ви необходими.

Везни 

Денят ви ще е зает със задачи, планирани от предишните дни. Споразумение с партньори ще ви донесе нови, работни ангажименти и ще повиши доходите ви. Вечерта също ви очакват преживявания, но от по-ведър характер. Любовна среща ще ви изпълни с вълнения, които ще отговорят на очакванията ви.

Скорпион 

Ще бъдете амбицирани да доведете свой проект до успешен край. Колегите ще са впечатлени от усърдието ви и ще ви съдействат. Споделете вълненията си в семейството, там е вашият сигурен пристан. Доверието, което сте изградили в отношенията с партньора ви, е достойно за уважение.

Стрелец 

Днес родените под този зодиакален знак ще се радват на добър тонус, който при всяко едно положение ще ви помага в професионалната област. Мнозина от вас ще създадат контакти, които ще изиграят важна роля за по-нататъшното ви развитие в деловата сфера.

Козирог

Осъзнали сте, че за хубавите неща трябва да се борите, не стават бързо. Ще получите възможности за разширяване на дейността ви, но не изключвайте и загубите. Очакванията ви в голямата си част са близки до реалността. Отношенията ви със сърдечния партньор се подобряват, може би защото финансовото му състояние също се стабилизира.

Водолей 

Днес започнатите от вас промени на работното място ще са с положително развитие, което и ще ви даде така необходимото спокойствие в материалната сфера. Умело ще се предпазвате от опитите на външни лица да ви направят уязвими. Вечерта ще бъдете център на внимание.

Риби

Рискът, който предприемат мнозина от вас е съвсем оправдан. Оставете времето да докаже правотата ви и бъдете уверени в успеха си. Доверието, което оказвате на познат човек е точно на място и няма основания за притеснение.