close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 07 март 2019 г.

horoskop-7

Овен

Бизнесмените ще продължат да се занимават с делата си, от които очакват добри финансови постъпления. И не грешат. Успехи ще имат занимаващите се с търговия, реклама и други дейности, имащи отношение към голям кръг от хора. Благоприятно ще приключат проектите на повечето от вас, и това ще ви се отрази добре в много отношения.

Телец

Активността ви ще е повлияна от нова идея, която възприемате, като печеливша. И не грешите, скоро ще дойдат и първите резултати. Финансови въпроси ще ви накарат да направите компромисни действия в подкрепа на приоритетите си. Бъдете рационални и прагматични, каквито всъщност сте.

Близнаци

Ще ви се наложи да се потрудите допълнително, но резултатите ще ви удовлетворят. Ще изчистите недоразуменията около себе си, стига да сте с нагласа да говорите и да сте открити в действията си. Помислете къде грешите и се опитайте да отстраните пропуските си.

Рак

Въпреки че се намирате в благоприятен и плодотворен период, звездите ви предупреждават да се оглеждате за подводни камъни. Не вярвайте на всичко, което чувате около себе си. Не проявявайте прекалена самоувереност, че знаете и можете повече, отколкото е реално. Успехът е с вас, ако сте умерени и разумни.

Лъв

Намирате се в период, когато лесно можете да поставите ново начало и в професионален, и в личен план. Разчистете сметките си със стари партньори и обновете частично средата, в която движите. Пазете се от прибързани действия, особено на работното място. Не рискувайте и поемайте отговорности, които са ви по силите.

Дева

Денят ви ще бъде озарен от радостна новина свързана с личния ви живот. За мнозина от вас успехите на деловия фронт ще бъдат съпроводени и с интимни завоевания. Не пренебрегвайте личните си задължения и проявявайте повече толерантност към близките си.

Везни

Този ден ще е успешен, ако съумеете да не насилвате нещата и оставите всяко нещо да дойде с времето си. Работата няма да ви създава проблеми, дори ще се учудите от късмета си. Ваш близък има нужда от емоционална подкрепа, дайте му я. На някои от представителите на знака им предстои скорошно пътуване.

Скорпион

Днешният ден е особено ползотворен за онези от вас, чиято работа е свързана със срещи и общуване с хора. Реализирате добри резултати, дори по-големи от тези, които сте очаквали. Някои от вас ще имат късмета да открият нещо, което отдавна търсят. Бъдете по-внимателни в отношението си с близък човек, съобразявайте се повече с мнението и желанията му.

Стрелец

Ще забравите за трудностите и умората си, интересно предложение ще насочи активността ви в посока на реализацията му. Материални и обществени придобивки ще ви донесат много от нещата, които бихте искали да имате. Подгответе се за предстоящо тържество. Близки хора ще ви изненадат приятно с покана за гостуване.

Козирог

От вас се иска да бъдете целенасочени, упорити и да се борите докрай, нищо че срещате трудности. Пазете по-отговорно парите си, склонни сте да изхарчите голяма сума безразсъдно. Добрата новина е запазена за сферата на взаимоотношенията. И в службата, и в личния живот ви чакат разцвет, подобрение, хармонизация. Чувствате удовлетворение.

Водолей

Ще се заемете с нова задача или проект, които ще подобрят бюджета ви. Подготовка за пътуване или предстоящо събитие ще ви направят по-активни, в грижата ви да не пропуснете част от детайлите по тях. Някои хора около вас ще останат доволни, ако изразите вниманието си към тях в материална форма, като например родители и деца.

Риби

Чувствате се чудесно днес и се заемате с различни неща, които ви носят удоволствие. Не пренебрегвате и желанията на близките си и се стараете да им бъдете от полза. Ще се зарадвате от признанието, което получавате от свой приятел. Имайте повече търпение относно нещо, което отдавна очаквате. Получавате добра новина, свързана с ваши бъдещи планове.