close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 07 ноември 2017 г.

horoskop-7

Овен

Този вторник ще сте изключително харизматични и отворени към хората около вас. Ще общувате с лекота и ще успявате да убеждавате всички в правотата си. Възползвайте се от това днес, за да получите това, което искате.

Телец 

На работното място ще възникнат някои пречки и трудности от делови характер. Те обаче не заслужават толкова голямо внимание. Бъдете ясни и конкретни в желанията си, когато уговаряте финансови въпроси. Не правете отстъпки и отстоявайте своето. Днес не е добра идея да давате от себе си. Компромисите също ще ви навредят.

Близнаци 

Видимо в добро настроение, днес вие криете огромно количество вътрешно напрежение, което трупате пласт след пласт в душата си. Не е зле да намерите човек, с когото да поговорите за проблемите си. Бягайки от тях, едва ли ще ги разрешите. Близък ще ви даде съвет как да постъпите и как да се избавите от притесненията си. Послушайте го.

Рак

Запленени сте от идеята да се реализирате по най-добрия начин в обществото, в което живеете. Отстрани обаче изглеждате като хора, търсещи внимание на всяка цена. Няма кой да ви забележи в ден като днешния. По-добре обърнете внимание на собствените си действия и планирайте близкото бъдеще. Не си служете с излишна показност.

Лъв

Бъдете внимателни в общуването си днес, чувствителността ви е повишена и са възможни недоразумения. Така ще си спестите конфликти и лошо настроение. За предпочитане са самостоятелните изяви. В близък план целите ви са осъществими, трябва да преодолеете едностранчивото си отношение към конкретни детайли.

Дева

Може да преминете през някаква трудност днес, но след като я преодолеете, с лекота ще постигнете своите цели. Свършете всичките си задачи сутринта и освободете следобеда и вечерта си за срещи с приятели и приятни занимания.

Везни

Чака ви силно ангажиран ден. Вършете делата си организирано, спазвайки всички приоритети. Ще спечелите подкрепа, която търсехте от дълго време. Колелото при вас се задвижва лека-полека, въпреки че сега все още е рано за напредък. Довършете старите си дела и не оставяйте работа за утре.

Скорпион

Добре ще е ако избягвате споровете днес, тъй като това рискува да развали настроението ви за целия ден. Заемете се с неща, които са ви приятни и за които отдавна не сте имали време. Достатъчно работоспособни сте да се захванете с работата си, което много ще ви улесни през следващата седмица. Не оставайте нищо за последния момент.

Стрелец

Изостанали задължения ще напомнят за себе си. Ще сте напрегнати, но свършената добре работа и постигнатите резултати, ще ви донесат заслужено удовлетворение. Вечерта, ще бъде в унисон с деня и ще ви позволи да съвместите работата с удоволствието. Компанията с хора, чиято духовитост повдига настроението ще ви отмори.

Козирог

Днешният ден е благоприятен за направата на пълна равносметка относно действията ви, както и действията на вашите партньори. Добре е да се предпазите от спекулативни сделки, изглеждащи доста примамливо. Мислете трезво, вземайте решенията си самостоятелно и не се осланяйте на различни съвети. Днес те са грешни, имайте го предвид.

Водолей

Днес се възползвайте от всеки шанс, който ви се предоставя. Ще бъдете по-смели от обикновено. Острият ви ум ще ви помогне да вземете правилното решение в правилното време. Не подценявайте интуицията си, особено ако става дума за бизнес.

Риби

Новините от дома ще ви развълнуват и натъжат, ако сте далече от близките си. До себе си ще имате приятели, с които да споделите проблемите и радостите, но не прибързвайте сами в решенията си. Насочете енергията си в овладяване на новости, касаещи бъдещите ви изяви. Вечерта ви носи различни възможности, избора остава за вас.