close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 07 октомври 2017 г.

horoskop-7

Овен

За целите, които сте си поставили днес можете да разчитате на подкрепата на най-близките си хора, които не са безучастни към онова, което ви вълнува. Възможно е да останете изненадани от възможност, която ви се предлага, но не губете време в твърде дълго обмисляне за да не пропуснете шанса да се възползвате от нея. Вечерта ще попаднете на интересно място.

Телец 

Доста заети са представителите на знака днес, но въпреки това този ден преминава в добро настроение. Успявате всяко нещо да погледнете от страна, която ви позволява да се посмеете. Околните също се забавляват с вас. Не пренебрегвайте обещанието си към приятел, особено ако знаете че той разчита на вас. В личен план ви очаква положително развитие.

Близнаци 

Желанието ви час по-скоро да приключите с нелека задача ще ви мотивира да дадете всичко от себе си. И ще успеете. Ще се радвате на внимание и подаръци. Домашен проблем ще се реши от само себе си.

Рак

Денят ви ще бъде изпълнен с много динамика и приятни емоции. Използвайте времето си практично и за забавления. Отделете повече време за вашето семейство. Необвързаните в любовта ги очаква приятна изненада.

Лъв

Чувствате се спокойни и уверени в себе си. Твърдо сте убедени, че вървите по прав път и това е сигурен белег на предстоящия ви успех. Вашата интуиция едва ли ще ви излъже. В интимен план също няма от какво да сте недоволни.

Дева

Опита ви е научил, че за нищо не бива да съжалявате, щом нещата са подредени така. Запазете присъствие на духа, предстоят ви успешни попадения, нищо не е загубено. Навлизате в силен период и скоро ще имате достатъчно възможности, за да покажете на света способностите си.

Везни

Когато имате нужда от подкрепа ще я намирате в лицето на онзи, с когото ви свързват проверени чувства. Не се колебайте да работите заедно. Добри финансови придобивки. Уверени сте в себе си и това ви прави печеливши.

Скорпион

Днес работете предимно с познати хора, защото импулсивните ви решения могат да се окажат неподходящи. Във ваш интерес е да преодолеете нерешителността си, която ви изолира и ви прави неспособни да преценявате реално обстановката. Това ви пречи и в чувствата, защото често остават несподелени.

Стрелец

Заобиколени от близките си, ще се радвате на хубаво време и добра компания. Вежливо и с търпение отдайте вниманието си на приятните занимания, които следват. Очакваните промени ще подобрят живота ви, не губете кураж. Пътуванията ще са по-спокойни, ако не предприемате рисковани изпреварвания.

Козирог

Посветете този ден на вашите близки, които отдавна имат нужда от вас. Опитайте се да се освободите от насъбралото се напрежение и да прекарате спокоен ден в домашна обстановка. Можете да разчитате на помощта на близките си.

Водолей

Обстоятелствата изискват да повишите самоконтрола над себе си, като овладеете емоциите си. Разумно и последователно ще следвате логиката на собствените си съждения и ще стигнете до целта си. В стремежа си да се развивате пълноценно ще се обърнете и към други възможности за реализация.

Риби

Задълженията днес може да ги разредите, а и работата ви едва ли ще ви изненада с нещо особено. Тя дори може да ви се стори скучна. Ще се чувствате добре сред вашите близки, които разбират тревогите ви и ви помагат. Намерете и достатъчно време, за да се разтоварите с нещо приятно.