close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 07 септември 2018 г.

horoskop-7

Овен

Много динамичен ден. Ще се срещнете с много приятели и близки, ще се радвате на отлично здраве и добро настроение. Интимният ви партньор ще разкрие истинските си чувства към вас, което ще премахне някои ваши съмнения, относно тази връзка.

Телец

Намалете темпото и помислете за почивката си. Настроението ви ще се подобри, ако заедно с приятели заминете нанякъде, където ви се харесва. Ако се оставите на инерцията и продължите да се трудите без почивка рискувате да понижите физическата си и емоционална устойчивост, което ще се отрази негативно на живота ви.

Близнаци

Можете да постигнете много днес, ако приемете присърце задълженията си и сериозно се захванете за работа. Колебанията ви ще бъдат елиминирани в момента, в които се запознаете с обстановката. Ако имате затруднения, помолете някой близък да ви помогне, но не се отказвайте. В личните си взаимоотношения сте всеотдайни и не пестите усилия за хората, които обичате.

Рак

Денят е подходящ за търсене на нова работа или за откриване на по-добри възможности за професионално реализиране. Напрежението ви значително ще намалее в мига, в който се опитате по правилен и логичен начин да организирате текущите си задължения.

Лъв

Заемате се с доста смели дела днес и това не случайно буди недоумението на хората около вас. Въпреки това се постарайте да довършите всичко започнато и да не допускате случайности да влияят на решенията ви. Незначителен повод може да стане причина за обтягане на отношенията с ваш близък, постарайте се да го предотвратите.

Дева

Обзети сте от енергия и творческо настроение днес и това ще се отразява много добре на контактите ви с партньори и приятели. Сега е момента да пробиете там, където до сега не ви се е отдавало. Не се нуждаете от наставления, справяте се прекрасно и сами.

Везни

Имате чудесни идеи, но като че ли не срещате очакваното разбиране. Опитайте се да се освободите от семейните ангажименти и разнообразете денят си с по-приятни занимания. Едва ли ще е проблем да намерите съмишленици за намеренията си. В сърдечен план ви очакват добри новини.

Скорпион

Не допускайте да изгубите много за да разберете, че от спорове полза няма. Много по-доходоносно и интересно е да погледнеш на нещата от гледната точка на другия и да се опиташ да го накараш да каже “да”. Любовта и привързаността към хората около вас ще ви донесат много радости и трепетни вълнения. Предизвикателствата ще ви импулсират и няма нито за миг да ви оставят да скучаете и бездействате.

Стрелец

Денят е изключително благоприятен да се огледате и да потърсите по-добри възможности за реализация. Опитайте се да постигнете и по-високо ниво на сигурност и във финансовата сфера. В любовта ще намирате достатъчно пространство и възможности за постигане на удовлетворение.

Козирог

Освободете се от крайностите и пречките, които понякога сами си създавате на работното място. Възможно е да изживеете трудни моменти в любовта, но нищо няма да е окончателно и фатално, ако вие самите не го приемете за такова.

Водолей

Този ден ще е сравнително спокоен, което ще ви даде възможност да се заемете с делата си и да помислите за най-доброто решение относно даден въпрос. Околните ви занимават с проблемите си, но едва ли ще намерите време да им помогнете. Имате достатъчно сили, за да се справите с противоречията с човек от обкръжението ви, не се предавайте.

Риби

Денят ви ще започне в добро настроение и без усилия ще привеждате в действие намеренията си. За повечето от вас те са свързани със семейството и дома. Ще се справите с възникнал проблем по-бързо, отколкото предполагате. Активността ви ще се засили, получавайки интересно предложение.