close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 07 януари 2018 г.

horoskop-7

Овен

Доброто ви финансово състояние напоследък позволява да се отдадете на страстта си към харчене. Харесвате всичко изискано и красиво, но помислете дали е практично да се ограждате с безполезни вещи. Направете подарък на любимия човек.

Телец 

Ще се заемете с въпроси, които биха улеснили работата ви през следващата седмица. Независимо от трудностите, ще постигнете голяма част от целите си. Възможни са нови запознанства с хора от вашата област на интереси. Това ще ви помогне да се запознаете с перспективни идеи и да подобрите организацията си на работа.

Близнаци

По свои причини ще запазите дистанция в отношенията си с конкретни хора, не желаейки да се намесвате в живота им. Бъдете премерени и не коментирайте излишно намеренията си, каквито и да са те. Носите доброто у себе си и то ви помага да се справите с всеки проблем.

Рак

Не сте в настроение да привличате ненужно нечие внимание, по-спокойни ще се чувствате в домашна обстановка или сред природата. С подходящи занимания ще постигнете, предвид и душевната си нагласа. Недоразуменията с някого ще бъдат преодолени и ще се радвате на възможността да работите отново заедно.

Лъв

Нерешени проблеми от миналото ще ви напомнят за себе си. Повече няма да отлагате и ще им се посветите, този път успешно. По-малко занимавайте околните със себе си, освен, ако няма да ги зарадвате с нещо приятно. Финансовите ви дела търпят развитие, за някои в положителна посока. Прагматичният ви подход дава резултати.

Дева

Повечето от събитията през днешния ден ще ви карат да се вълнувате, често и без причина. Пазете се, ако се почувствате уморени или изнервени, да не пренасяйте настроението си върху близките ви. Всеки има своите проблеми и чуждите могат да прелеят чашата. Излезте сред природата, ще почувствате обновяващата й сила.

Везни

Преумората ви изисква да оставите настрана проблемите и работата, и да си починете. Мислете позитивно и търсете допир с нещата, които ви правят добри. Любовта ще ви помогне, не я отблъсквайте. Очаква ви подобряване на финансовото ви положение. Силите ви ще се възвърнат, и с нов импулс ще покажете добро самочувствие.

Скорпион

Много възможно е днес да се занимавате освен с вашите ангажименти и с тези на вашите близки. Благородството ви е завидно, но в случая може да ви навреди. Не допускайте прекалени емоции в държанието си, за да не се почувствате изтощени.

Стрелец

По-лесно ще достигнете до заплануваното, ако отхвърлите всякакви други ангажименти. За някои от вас то е свързано с подходящи занимания, позволяващи ви да релаксирате. Имате нужда от зареждане от това и със сигурност ще ви се отрази добре.

Козирог

За развлечения времето все по не стига, което в известен смисъл ви натъжава. Общуванията с приятелите ви липсват, но вина за това носите и вие. Сами се погрижете за забавленията си, не чакайте някой да ви ги осигури наготово. Не позволявайте на дреболии да развалят вечерта ви.

Водолей

Среща с хора, с които ви свързват общи интереси и цели. Все по-отчетливо ще разчитате знаците по пътя си и ще вървите уверено напред. Заслуга за това има и човек, който е редом до вас, но остава в сянката ви. Намерете верния тон в общуванията си и ще се радвате на повече внимание и подкрепа.

Риби

Гледайте ведро на живота, има защо да оставате доволни и от себе си, и от всичко, което ви предстои. Финансови успехи ще подобрят самочувствието ви и ще ви улеснят в покупката на подаръци за близките ви. Бързо ще се справите с проблем, който ви притеснява. Това ще ви даде нови сили да продължите напред.