close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 07 януари 2019 г.

horoskop-7

Овен

В чудесна кондиция сте, изпълнени с енергия и творчески ентусиазъм. Имате достатъчно сили за многобройните ангажименти, които ви предстоят. Възможно е да срещнете дребни трудности, които с малко повече упоритост бързо ще преодолеете.

Телец

Мнозина от вас ще се занимават с лични дела днес. Справяте се успешно с въпрос, който не сте планирали. Притеснявате се излишно за възникнала ситуация. Имайте търпение и нещата ще се разрешат във ваша полза. Приятел се нуждае от личен съвет, отнесете се с необходимото внимание към проблема му.

Близнаци

Осигурете си спокойствие, ако искате да се съсредоточите над въпросите, които очакват решението ви. Близките ще разберат потребността ви и няма да ви занимават с проблемите си. Добрите ви намерения прозират, за това и резултатите от труда ви ще са добри. Стъпка по стъпка отхвърляте задачите и вървите към целта си.

Рак

Участието ви в мащабен проект ще ви постави в центъра на събитията. Ще следвате логиката на общата идея и ще поддържате духа си свеж, каквото и да се случи. Други ще се отдадат с желание на личните си предпочитания, без да мислят за последствията. Рискувате да накърните доверието към себе си, мислете преди да се настроите романтично.

Лъв

Отнесете се с топлина и разбиране към човека, на когото искате да помогнете. С назидателен тон само бихте го отдалечили от себе си. В отношенията с приятелите също бъдете приветливи, и те, както и всички останали се нуждаят от добра дума. Всичките добронамерени съвети към вас може и да са излишни, ако сами търсите хармонията в и около себе си.

Дева

Заемате се днес освен със собствените си ангажименти и с част от тези на ваши приятели. Просто не сте в състояние да откажете когато някой ви помоли за услуга. Бъдете сигурни обаче че усилията ви няма да са напразни. Обуздайте желанието си да доминирате в личните си взаимоотношения, особено опасно ще е ако партньорът ви има същите намерения.

Везни

Днес ви предстои натоварен работен ден, затова отрано се хванете с организацията на делата си и не допускайте нещо непредвидено да ви изненада. Ще ви се наложи да работите с различни хора и да се съобразявате с мненията и желанията им. Въпреки това постигате значителни успехи днес благодарение на упоритата си работа напоследък.

Скорпион

Активността ви ще срещне разбиране и благоприятно поле за изява. На работното място ще изразите съпричастността си към труда на колегите, без това да се отрази на настроението ви. За себе си ще отчетете прилив на внимание от страна на онези, които ви интересуват и топли, сърдечни отношения с любимите ви хора.

Стрелец

Денят ви ще е приятен и разтоварващ. С лекота ще решавате проблемите си. Липсата на пари ще ви създава по-тревожни мисли, но ще се вместите в бюджета си. Примирете се с обстоятелствата, скоро ви предстоят промени. Повече внимание отделете на отношенията в семейството и не ставайте причина за разногласия там.

Козирог

Действайте предпазливо днес и обмисляйте всяка своя стъпка. Имате големи шансове за успех, но не се поддавайте на онова, което случайни хора ви съветват. В личен план сте изпълнени със съмнения, които само пречат на връзката ви. Опитайте се да се освободите от тях и ще видите колко по-лесно ще ви бъде.

Водолей

В началото на работната седмица ще имате доста ангажименти. Бъдете организирани и степенувайте задачите по важност. Само така ще постигнете добри резултати в края на деня. Разчитайте на подкрепата на вашите близки.

Риби

Дайте възможност на любимите ви хора да се погрижат за вас. Денят не носи проблеми. Починете си. Не прибързвайте със съветите към близките ви. Без да искате ги натоварвате излишно. Занимавайте се със свои неща, които ви помагат да се откъснете от натоварващи мисли.