close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 07 януари 2023 г.

horoskop-7

Овен

Станете по-ведри, отворете сетивата си за промяната, която идва и действайте. Приемайте несъвършенствата на околните и без да се опитвате да ги променяте, ги приобщете към себе си, като насърчите да се развиват. Наложете си да виждате у тях доброто и то ще доминира в общуването ви.

Телец

Предпочитайте тихите места за отмора, далече от дразнители и лоша енергия. С уменията си приобщавате бързо околните, но е добре и да ги задържите по-дълго в обкръжението си. Говорете убедително, като показвате уважение и толерантност към публиката си. Това ще ви гарантира по-трайни контакти.

Близнаци

Заемайки се с неотложните си задачи, ще си осигурите време и за дома. Подготовката за предстоящо пътуване е в ход, но някои вече пътуват. За други от вас денят се свързва с нова интимна връзка или делово съдружие. Разумно изразходвайте енергията си, не се претоварвайте с нищо.

Рак

Бъдете премерени в риска днес, не се поддавайте на авантюри и на импулсни желания. Не прибързвайте. Възможни са условия за допълнителни доходи и повишаване на заплатата. Пазете се от наранявания, навяхвания, изгаряния или счупвания.

Лъв   

Многообещаващи перспективи се откриват за бизнеса вследствие на непредвидени обстоятелства. Ако се възползвате по най-добрия начин имате възможност да постигнете огромен напредък в много кратки срокове. В случай че работите в екип е възможно без да искате да провокирате конфликт с партньорите и ще трябва бързо да се ориентирате в ситуацията за да изясните недоразуменията.

Дева

Пред много от вас се открива нова възможност, която вероятно е свързана с обединяване на усилията ви с тези на ваши съмишленици. Конкретно делово предложение силно ще ви заинтригува и може би ще промени плановете ви за бъдещето.

Везни

Внесете повече разнообразие в ежедневието си и ще върнете желанието си за изяви, развлечения и нови дръзновения. Не е нужно много, за да се почувствате отново в добра форма. Занимания на открито са измежду добрите неща, които може да направите за себе си. Общуването с любим човек ще ви донесе хубави емоции.

Скорпион

Ще бъдете поставени пред избор, но няма да се затрудните. Дори и да направите компромис със себе си на по-късен етап ще се окаже, че ходът ви е печеливш. Възползвайте се от обстоятелствата и работете за доброто на всички, ще успеете да промените много неща в положителна посока.

Стрелец

С дискретността си привличате околните и ще научавате много от интимните им тайни. Не ги коментирайте, ако желаете да запазите уважението на притежателите им. Самите вие по-трудно ще намирате хора, с които да споделяте вълненията си. Остротата на нечие мнения ще ви кара да бъдете по-внимателни.

Козирог

С повече дипломатичност ще ви се отдаде да спечелите колегите си за вашата кауза. Не прибързвайте в преценките си и се вслушвайте в съветите на близките си. Можете да си позволите да поемете известен риск, без това да ви струва неприятности.

Водолей

Имате набелязани задачи, без които работата ви по конкретни дела не може да продължи. Трудно ще ви бъде да убеждавате някого в предимствата на своя идея, и не защото не сте аргументирани, а просто защото човека срещу вас не е на вашето ниво. Така, че запазете енергията си за други полезни занимания.

Риби

Бъдете търпеливи и не давайте воля на гнева си. Денят ще ви натовари с грижи в личен план. Проблемите са свързани с близки, които се нуждаят от помощта ви. Отзовете се с присъщото си разбиране и бъдете уверени, че ще се справите. Спокойствието, което можете да внесете ще бъде полезно. Наред с всичко случващо се не пренебрегвайте вдъхновението, което се пробужда у вас.