close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 08 април 2017 г.

horoskop-8

Овен 

Не правете кардинални промени от материален характер. По-добре е да сведете разходите си до минимума, който ви е необходим за текущите нужди. Отделете повече време за пълноценен отдих.

Телец 

Предстои ви успешен ден във всяко едно отношения. Заемате се с различни дела, но въпреки това имате достатъчно енергия и възможности да се справите с тях. Очаквате твърде много от човек, който не е в състояния да ви го даде. Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре ще е за вас. Постъпвате разумно с деликатна ситуация.

Близнаци 

С настроение ще се включите в семейно занимание, грижейки се за доброто настроение на всички край вас. Ще разрешите проблемите в приятна обстановка. Доброто, което искате да направите, го направете от сърце. Всяка показност прозира, въпреки съветите на хората от екипа ви.

Рак

Тази събота ще имате възможност да съчетаете полезното с приятното. Ще решите неотложен проблем и спокойно ще можете да си отдъхнете и да се отдадете на почивка и любими занимания.

Лъв

Ако се стремите към някого, го направете елегантно, без излишен шум и суета. Интелигентното ви присъствие ще впечатли повече, отколкото всяко друго. Съобразявайте се повече с обстоятелствата, не предизвиквайте сами съдбата. Различното мнение не е непременно грешно, има какво да ви научи.

Дева

Днес може да разчитате на добри приходи и на решаване на някои нерешени досега въпроси. Зарадвайте семейството си с малки подаръци. Очаква ви една приятна вечер, в уютна семейна среда. Отлично здраве.

Везни 

Не се отказвайте от амбициите си, но има неща, на които трябва да обърнете внимание. Възможно е да не ви стигне времето за всичко, което планирате. Няма да ви липсват изкушения, и е възможно те да ви завладеят изцяло. Все пак се нуждаете и от почивка и развлечения. А дали ще ви стигне деня за всичко това?

Скорпион 

Мисълта за професионалните ви задачи ще е доминираща и днес, въпреки желанието ви за почивка и промяна на обстановката. Отложете даден ангажимент. Не тръгвайте на път.

Стрелец 

Денят ви ще бъде изпълнен с много приятни емоции, ще ви зарадват с много хубава новина и най-накрая ще можете да си отдъхнете и да се позабавлявате. Предложение за брак ще ви завари неподготвени.

Козирог

Днес избягвайте да пътувате и не прекалявайте с пикантни храни. Не забравяйте за дадено обещание и направете всичко по силите си да помогнете на приятел. Разкрийте чувствата си пред любим човек.

Водолей 

Има неща, които е добре да обсъдите с подходящите хора, за да вземете правилните решения. Не винаги едноличното ви мнение е достатъчно и понякога заради него грешите. Респекта, който внушавате може да ви създаде лош имидж. Помислете върху това. С интелигентното си присъствие печелите повече симпатизанти.

 Риби

Денят е подходящ за активен спорт и отдих. Не мислете за проблеми и ангажименти, а се отдайте на почивка и забавление със своето семейство. Здравето ви е отлично, но не прекалявайте с пикантни храни.