close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 08 декември 2017 г.

horoskop-8

Овен

Бизнесмените ще реализират сделката, към която се стремят. Предпочетете ли да си останете в къщи, също ще се погрижите за доброто настроение на близките си. Успехът на близък човек ще стане повод за тържество. Зимата ви подтиква към промяна, във визията, в мисленето и други, все хубави неща.

Телец 

Днес е наложително да се справите с професионалните задължения, които не търпят отлагане във времето. Необходимо е да бъдете подготвени да поемете по-големи отговорности пред началници и високопоставени особи.

Близнаци

Вървите към изпълнение на важни делови задачи. Сега е най-подходящото време за вземане на решения и промяна в служебните начинания. Очаквайте похвали за добрите резултати, които постигате с труда си. Не се напрягайте излишно, а се вгледайте в позитивното около себе си. То ще ви дари с мотивация да продължите напред.

Рак

Днес е добре да обърнете повече внимание на плановете си. Емоцията ескалира, а ежедневието се забързва. Всичко това е причина да станете изключително нервни и напрегнати около обяд. Не вземайте категорични решения, а само предначертайте евентуални такива. В любовта ви чака доста запомнящ се и приятен ден.

Лъв

Ще погледнете от друг ъгъл на съществуващ проблем и ще ви се отдаде бързо да намерите решението му. Възползвайте се от общуването с хора, чиито възможности са безспорни в професионалната или друга интересуваща ви сфера. Бъдете внимателни и отзивчиви, за да срещнете съпричастност в делата си.

Дева

Днес кипите от енергия и с такава жар ще вършите всичко, че ще изненадвате дори себе си. Същото се отнася и за любовта. Ще действате с максимална увереност и с такава страст, че няма да оставите време на другия да реагира.

Везни

Този петък е доста активен, но и благоприятен за вас. Предстои да се захванете с дела, които до този момент са ви се стрували непосилни. Бъдете активни и предизвикайте съдбата в своя полза. Избягвайте да водите ненужни разговори, концентрирайте се в съществените неща. Помислете за здравето си, ако наскоро сте били здравословно неразположени.

Скорпион

Възприемате обстоятелствата, които ви се случват днес, прекалено несериозно и не вниквате в дълбочината на нещата. Сякаш не ви се заема с важни ангажименти, които ви чакат и чийто краен срок на изпълнение идва съвсем скоро. Предпазвайте се от сериозни загуби и бъдете малко по-отговорни към онова, с което се занимавате.

Стрелец

Ако ситуацията около вас е непозната, не се тревожете. Доверете се на интуицията си и на умението си да мислите аналитично. Сами ще постигнете резултати, недостижими за други. Това би следвало да повиши самочувствието и настроението, а и финансите ви.

Козирог

Работата ви днес ще бъде напрегната, а вие ще се окажете в ролята на хората, които предотвратяват конфликтите около себе си. Търпението и самоувереността, които се излъчват от вас карат околните да ви търсят за съвет по всякакви въпроси и ситуации. Постарайте се да си осигурите спокойствие вечерта, тъй като най-вероятно ще сте прекалено уморени за забавления.

Водолей

Този петък е благоприятен за изяви, защото предвещава успехи и стабилност. Въпреки малките трудности в деловата област, успявате да подредите ангажиментите си така, че да влияят добре на името и работата ви. Много от вашите планове ще се реализират изцяло и това ви кара да се чувствате горди със себе си.

Риби

В края на работната седмица използвайте въображението си в професионалната сфера, защото това ще е единствения начин да постигнете целите си, а дори и да увеличите значително финансовите си постъпления. Ще ви зарадват с добра новина.