close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 08 декември 2019 г.

horoskop-8

Овен

Мнозина от вас успяват най-сетне да се измъкнат от омагьосания кръг, в който са се въртели до скоро. Взимате нещата в свои ръце и вече нищо не може да ви попречи да осъществите целите си. Успявате да си починете и да се заредите с нова енергия. Никакви сериозни проблеми не се задават в близко бъдеще.

Телец

Цените прекалено много свободата си и не бихте се поколебали да я защитите с цената на много жертви. Свободолюбивият ви дух ще покаже на отсрещната страна, че не търпите ултиматуми. Следвайте решенията си без да се обяснявате излишно. Личните ви предпочитания ще ви противопоставят на други и са възможни недоразумения.

Близнаци

Търпението ще ви помогне да погледнете от друг ъгъл на нещата, които ви създават притеснения. Споделете ги с близките си, може би има още какво да се направи, но заедно, за да ускорите добрите резултати. Настроението ви ще се подобри и ще станете по-добри, усмихнати и сговорчиви.

Рак

Постарайте се правилно да разберете посланията, които се отправят към вас, за да не си създадете погрешни впечатления и от там – погрешни действия. Ще овладеете положението и направите атмосферата около себе си градивна, и в същото време предразполагаща към отдих. Общуването с интелигентни хора ще провокира у вас нестандартни идеи, чиято реализация няма да ви затрудни.

Лъв

Този ден ще ви изненада с различните възможности, които имате за решаването на един и същ проблем. Имате достатъчно време, затова не прибързвайте, а се опитайте да вземете най-доброто решение. Можете да се доверите на мнението и опита на хората около себе си, които няма да ви подведат. В личен план делата ви се развиват според желанията ви.

Дева

Мобилността ви позволява да сте на много места, което повишава и ефективността на работата ви. Запознанство с човек със сходни на вашите интереси ще ви направи по-лъчезарни, очевидно имате нужда от подобна среща. Не сте изчерпили потенциала на досегашното си връзка, но и нямате нищо против друга.

Везни

Една ситуация може да ви постави в затруднено положение. Мислете адекватно, не позволявайте на объркването да ви пречи при взимане на решения. По-малко говорете за нещата, които не разбирате и бъдете дружелюбни. Разговор с приятел ще ви бъде полезен, най вече заради новините, които ще научите.

Скорпион

Получавате подкрепата на близък приятел относно проект, върху който мислите от доста време. Имате големи шансове за успех, от които няма да се поколебаете да се възползвате. Бъдете сдържани в отношенията си, тъй като в противен случай бихте могли да навредите на отношенията си с хората около вас. Очаква ви любов в личен план.

Стрелец

Усетът ви днес ще ви подскаже най-доброто решение. Помислете за бъдещето си, помечтайте. Предстоят ви интересни и благоприятни за вас събития. Нужен ви е още малко хъс за да успеете. Не обръщайте внимание на дреболиите.

Козирог

Всичките ви действия ще бъдат диктувани от разума. Интелектуалните ви занимания носят много добри резултати. Близките ви ще споделят грижите ви и това ще увеличи шансовете ви да успеете. Имате предостатъчно време за да анализирате създала се проблемна ситуация. Посъветвайте се с ваш близък.

Водолей

Днешното ви настроение е повлияно от събитията, които ви се случват напоследък. Нормално е да се чувствате претоварени и дори изморени, затова направете нещо в тази насока. Имате нужда от почивка и уединение, затова отклонете поканата за пътуване, която ви отправят. Получавате подкрепата на човек, които разкрива чувствата си към вас.

Риби

Действате прекалено импулсивно и не случайно за вас важи правилото „Всяко чудо за три дни“. Опитайте се да съсредоточите мисълта си върху нещо значимо, на което да се отдадете. Така ще се почувствате много по-пълноценни.