close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 08 май 2017 г.

horoskop-8

Овен 

Голяма част от вас лесно ще могат да установят контрол върху живота си, особено като имате ясна представа за стремежите си. Готовността ви за намиране на компромиси ще ви помогне да сте в отличен професионален или личен тандем с интимната си половинка.

Телец 

Съсредоточете си, защото мислите ви отсъстват и са далече. Преценете кое е най-важно за вас и започнете от него. Със сигурност ще се справите и удовлетворението ще е несравнимо. Оставете на хората около вас да поискат помощта ви, не я предлагайте сами.

Близнаци 

Ще подобрите отношенията си с онези, с които през последните дни сте били в конфликт. Наясно сте, че упорството ви отдалечава от партньорите и от това губите. Откритостта и търпението ви помагат, а и защото сте естествени в поведението си. Ще получите ценни идеи, които скоро може да реализирате.

Рак

Възможни са проблеми, свързани с работата или със здравето ви. Пригответе се за разкрития на неочаквани неща, но и за възможности, които ще ви донесат ползи. Потърсете начин да се отпуснете и да си починете.

Лъв

Правилната нагласа ще ви помогне както в службата, така и на водените от вас делови преговори. Осъществените от вас пътувания на този етап от време ще ви носят редица позитиви и най-вече ще срещнете нови приятели.

Дева

Необходимо ви е търпение днес, за да се справите със всичко, което ви очаква, но вие едва ли можете да се оплачете от липсата му. Предпочитате да действате постепенно и не се заемате с твърде много неща едновременно. Хората около вас ще ви оказват съдействие когато имате нужда. Печелите доверието на човек, който ще ви изненада приятно.

Везни

Възможно е в професионален план да се запознаете с нови личности, които да ви отправят интересно предложение. Ще се увеличат отговорностите ви. Опитайте се да избегнете желанието си към съревнования, за да постигнете повече успехи и да се сдобиете с добри приятели.

Скорпион

Днес с премерени действия можете да постигнете много повече в професионалната сфера, отколкото, ако сте нетърпеливи в преследването на целите си. Опитайте се да уравновесите положението си в материалната сфера.

Стрелец

Ще постигате отлични резултати през този ден, особено ако сте заредени и с достатъчно количество ентусиазъм. Не си позволявайте грубо отношение към хората, които не споделят вашето мнение и амбиции в делови план. Не позволявайте чувствата и страстите да ви ръководят в личен план.

Козирог

Заредени сте емоционално и търсите внимание от любимите си хора. Ще изживеете както позитивни, така и негативни моменти. Възможни са разриви във всякакъв вид връзки. Проблемът е не само напрежението, но и объркването ви, несигурността ви как да продължите нататък.

Водолей 

На мнозина от родените под този зодиакален знак ще им се наложи да се приспособят към новите условия на работа в професионалната сфера. Възможно е да се сблъскате с проблеми от материално естество, които едва ли ще бъдат лесно преодолими. Не взимайте прибързани решения.

Риби

Направете всичко необходимо, за да бъдете оценени по достойнство от страна на началници и делови партньори. Стремете се да избягвате промените в плановете си буквално в последния момент, защото благодарение на това можете да изгубите положение и пари.