close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 08 май 2018 г.

horoskop-8

Овен

Днес ще се погрижите за предстоящите си изяви, подготвяйки се старателно и с настроение. Приятни изненади очакват онези, които ще прекарат времето си спортувайки или с културни развлечения. Ще се почувствате значително отпочинали и по-дружелюбни към света около вас. Нечие внимание ще ви поласкае.

Телец 

В стремежа си да обхванете повече дейности и задачи ще повишавате авторитета си и оптимизма на околните. С партньорите си ще постигате напредък в общата работа и това допълнително ще ви стимулира. Момента е подходящ да лансирате своя идея. Новости и придобивки за някои от вас.

Близнаци

Срочността на решенията, които предстои да вземете днес ще ви направят по-малко достъпни за околните. Отдавайки предимство на деловата си активност, ще пренебрегнете други важни неща, като семейството, здравето, родителите си. Но, не при всички. Далновидните ще се погрижат да внесат разнообразие в живота си, постигайки баланс между нужди и заетост.

Рак

Днес намирате спокойствие в деловите си ангажименти. Можете да вършите работа, която е свързана с документи или срещи с публична администрация. В сферата на личния си живот сте мили, отзивчиви и любвеобилни. Необвързаните могат да организират вечеря с непознат. Късметът ще е на тяхна страна.

Лъв

Очаквайте непредвидени обстоятелства да променят изцяло плановете ви за действие през днешния ден. Ще трябва да се справите с една ненадейно възникнала задача, която на свой ред би ви донесла и завидно признание. Ето ви момент, в който можете да докажете своите умения. Не съжалявайте, че предварителните ви планове не се осъществяват.

Дева

Ако съумеете да се възползвате от възможностите на деня бързо ще подобрите финансовото си състояние. Лесно ще се справите с изненадите на работното място и без да се разпилявайте в много посоки ще внесете яснота в желанията и действията си. Ако се нуждаете от съвет се обърнете към човек, чието мнение цените.

Везни

Ще дадете предпочитание на обща задача, с която ви свързват служебни или други взаимоотношения. В много от ангажиментите ви ще вземат участие и други хора, и това ви задължава да сте коректни и лоялни към тях. Нещата ще се подреждат според очакванията ви и ще ви носят настроение.

Скорпион

Ако вашата стихия е рекламата или медийния бизнес, днес се пригответе да пожънете значителни успехи. Независимо с какво се занимавате, справяте се забележително добре и това се отразява на работата на целия ви екип.

Стрелец

Будни и с изразени позиции, ще парирате всеки опит да бъдете манипулирани. В общуванията си не налагайте мнение и не изхождайте от собствения си интерес, за да не оставяте съмнения за себе си в предубеденост. Може да провалите доброто си име, без да получите онова, към което се стремите.

Козирог

Задачите, които ви занимаваха през последните дни ще останат водещи и днес. Сред тях са семейните приоритети и грижите за деца и родители. Финансов въпрос също ще напомни за кредити и задължения. В тази връзка е добре да потърсите съвет от специалисти, може да се намери по-бързо решение.

Водолей

Развили сте наблюдателността си и това ви помага да подходите избирателно при взимане на решенията си. С грижа за интересите си, ще се адаптирате бързо към сменящите се ситуации, без това да се отрази на нервите ви. Успешно договаряне ще постави началото на бъдещ проект, който може да е свързан с нова работа, добро сътрудничество или в личен план.

Риби

Във връзка с определена задача или ангажимент ще ви се наложи да се потрудите повече, но ще си заслужава. Интересно предложение, в професионален или в личен план ще разнообрази деня ви, като ви накара да се замислите. Подарете си нещо, заслужавате и повече, но го оставете за края на седмицата.