close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 08 март 2017 г.

horoskop-8

Овен 

Без големи усилия ще имате онова, което желаете. Флирт с някой, когото харесвате ще прерасне в сърдечна връзка. Малко разнообразие няма да ви навреди, напротив. Ще получите импулс за нови дръзновения. Създайте повече комфорт в живота на близките си, не бъдете равнодушни към нуждите им.

Телец 

Днес мнозина от вас ще бъдат привлечени от нова особа в обкръжението си, но едва ли е добра идеята да се поддадете в плен на импулсите си, ако междувременно сте трайно обвързани в любовта. Всяка крачка в страни може да ви коства много.

Близнаци 

Направете всичко необходимо днес, за да бъдете оценени по достойнство от страна на началници и делови партньори. Стремете се да избягвате промените в плановете си буквално в последния момент, защото благодарение на това можете да изгубите положение и пари.

Рак

Важните неща ще определят насоката на активността ви днес. Сред тях са семейството, работата и финансите ви. Не по-малко внимание ще отделите и за любовта, която тихо очаква вниманието ви. Започнати задачи също ще бъдат приключени и дивидентите от тях усвоени. Ще се почувствате по-добре, ако намерите време за освежителни процедури, масажи, занимания с йога или плуване.

Лъв

Днес използвайте въображението си в професионалната сфера, защото това ще е единствения начин да постигнете целите си, а дори и да увеличите значително финансовите си постъпления. Стремете се със собствени усилия за постигнете желания от вас напредък, като не правите компромиси по пътя си.

Дева 

Не прибързвайте с желанието си да се покажете най-знаещи и можещи, защото може и да грешите. Във ваш интерес е да потърсите и нечие друго мнение, направите ли го, ще спечелите. Потърсете подходящи занимания, носещи ви успокоение и романтично настроение. Ще получите подкрепа от чуждестранни партньори.

Везни 

Кулминацията на усилията ви по конкретна задача ще завърши с успех. Постигнатото ще постави начало на нов период в професионалното ви развитие. За едни той се свързва с повишение, за други с нови придобивки, но във всички случаи ще оставате доволни от себе си. Има нужда от такива като вас, особено в създалата се отскоро ситуация. Роднински споразумения ще доведат до спокойствието на всички ви.

Скорпион 

И без да губите присъствие на духа ще продължите да работите по приключване на започнато вече начинание. Нервите ви са на изчерпване, за това не отхвърляйте възможността за почивка. Не се лишавайте, позволете си развлеченията, от които напоследък сте се лишавали.

Стрелец 

Готвите се за решителна битка, която вероятно ще промени хода на професионалното ви развитие. Предизвикателствата пред вас са достойни, а и имате нужния потенциал за да се справите. Не прекалявайте с хвалбите, бъдете малко по-скромни, за да не провокирате конфликти и хорската завист. У дома ви очакват.

Козирог

Направете точен разчет на приходи и разходи днес, защото така по-лесно ще посрещате задълженията си за в бъдеще. Хубавите моменти за вас сега предстоят, защото интимната половинка, колеги, делови партньори или приятели зачитат и се вслушват в изказаното от вас мнение.

Водолей 

Ще потърсите нови възможности за справяне с нерешените си проблеми, голяма част от които финансови. С помощта на подходящия човек, който най-често може да и е партньора ви няма да губите енергията си напразно. Използвайте конструктивните си идеи, като направите по-ясна перспективата за професионалните си и бизнес-проекти.

Риби

Този ден е необходимо да не се преуморявате с многобройни задължения на работното си място. По-добре заложете на тактиката бавно, но уверено да отхвърляте многобройните си ангажименти. Опитайте се да не бягате от проблемите, а да ги разрешавате в момента на възникването им.