close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 08 март 2019 г.

horoskop-8

Овен

Денят ви предлага добри възможности да стабилизирате за дълго финансовото си състояние. От вас не се изискват по-големи усилия просто бъдете по-съобразителни и се възползвайте в подходящия момент.

Телец

Свършете си акуратно задачите и не се разпилявайте в много посоки, ако искате вечерта да отчетете добри резултати. Предстои развръзка на въпрос, значим за бъдещето ви. За някои той се свързва с личния живот и интимните взаимоотношения, други ще дадат предпочитание на бизнеса или кариерата си, но във всички случаи, с положителна промяна.

Близнаци

Лесно се справяте с всякакъв вид работа. Успехът ви е гарантиран, защото вървите с малки стъпки напред, без да правите големи крачки. В личен план обаче може да се разочаровате от доста приближен до вас човек. Доверието, което сте подарявали в големи количества, сега ви се струва като дадено на вятъра. Приемете го като урок и продължете напред.

Рак

Днес сте потиснати и нервни. Отказвате да го показвате и криете емоциите вътре в себе си. Това е грешен подход, тъй като вреди на вътрешното ви равновесие, а оттам могат да тръгнат и всичките ви проблеми. Наблегнете на вътрешния си мир, медитирайте, слушайте спокойна и любима музика. Отпуснете се. Вечерта поговорете с приятели.

Лъв

През този ден вие сте във вихъра си. Възползвайте се максимално от възможностите, които ви се откриват и не се колебайте. Знаете по какъв начин да действате дори на сляпо и няма да загубите. Човекът до вас днес ще ви боготвори повече от всякога.

Дева

Денят ви ще е наситен със срещи, при които с повече гъвкавост и дипломатичност ще постигнете желания резултат. Изкушават ви авантюрите, а днес те няма да ви пречат. Имате късмет и с каквото и да се заемете, няма да съжалявате. Творците ще поемат по нов път, който ще ги отведе до славата.

Везни

С намерение сте да се справите с всичките задачи, които сте планирали. Не са изключени затруднения, породени от нечие неразбиране, но не се оставяйте да ви отклонят, владейте емоциите си и ще се справите. Дамите от знака ще имат нови запознанства и ще флиртуват, окрилени от внимание и нежност.

Скорпион

Добре ще е днес ако контролирате емоциите си, тъй като попадате в доста конфликтни ситуации, от които е възможно да излезете в по-неизгодната позиция. Получавате ценен съвет от близък човек и само ще спечелите ако се възползвате от него. В личен план ще ви се наложи да направите известни компромиси с досегашните си възгледи по определен въпрос.

Стрелец

Няма как настроението да не ви е добро. Очаква ви е един наситен с хубави новини ден. Активността ви расте и помага да се заемете с важните и належащи задачи, които сте си набелязали за този момент. Избягвайте хората в лошо настроение. Не се опитвайте да им влияете, защото ще се получи обратното, те ще вгорчат вашето, а нямате нужда от това.

Козирог

Усмихнете се на утрото и започнете с делата, които планирате за днес. Ще ви се наложи да останете чужди на изкушенията, ако действително имате намерение да отхвърлите всичко, с което се ангажирате. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви.

Водолей

Днес сте особено добронамерени към околните и това ви кара да се чувствате добре в кожата си. С охота помагате на близките си, дори когато става дума за дребни неща. Все пак отделете време и за себе си, направете нещо, което отдавна обмисляте.

Риби

Амбицирани сте да покажете най-доброто от себе си днес. Добри новини за хода на делата ви ще поддържат настроението ви добро през целия ден. Довършете започнатото, и то по най-добрият начин. Хармонията, владееща душата насища атмосферата с любов и ведрина, и това се усеща от всички.