close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 08 март 2021 г.

horoskop-8

Овен

С интерес ще се включите в обща задача, изпълнението на която може скоро ще ви отегчи. Ще се почувствате обнадеждени от едно предложение, от вас зависи да го развиете в желаната посока. Пътуванията, на близко или далече ще са приятни и безаварийни. Изразете обичта си към някого и ще се радвате на взаимност.

Телец

Имате приятното усещане за нещо вълнуващо и силно, и чувството ви не е измамно. Дружелюбното ви отношение към някого ще ви възнагради, предстои да изживеете силни емоции. За едни те са свързани с нова любов, за други с успешен бизнес или друга съвместна изява.

Близнаци

Водени от високите си амбиции, е добре да разчитате предимно на собствените си сили. Така няма да търсите вина в другите, ако не успеете във всичко. В личен план ви очаква положително развитие на връзка, която до сега ви е притеснявала. Тя може да се отнася и до отношенията ви с човек, комуто за нещо сте длъжници.

Рак

В живота си вие навлизате в нов етап. Имате добри шансове за професионален напредък, опитайте се да използвате удачно покровителството на звездите. В личен план ще е добре, ако се отървете от съмненията си по отношение на вашия интимен партньор. В противен случай рискувате да влошите отношенията си.

Лъв   

Чудесен ден очаква повечето от родените под знака. Получавате новина, която преобръща деня ви в положителна насока. Стабилни финансови постъпления. Приятна изненада от интимния партньор.

Дева

С подчертана активност ще се отнесете към ангажиментите си днес. Но за да се справите и да сте удовлетворени от резултата, ще ви е нужна и помощ. Не оставайте безразлични към желанията на любимия ви човек. Намерете време за него и не се терзайте от обвързаността си. Ще имате време и за себе си.

Везни

Колебаете се относно ваш проект, който първоначално ви се е струвал доста надежден. Не се обвинявайте за нищо, преди да сте се посъветвали с опитен в дадената област човек. Засега не рискувайте, задоволете се с изпълнението на сигурни дела. В личен план се очертава среща свързана с емоционални преживявания.

Скорпион

Погрижете се за себе си и не се излагайте на рискове. Съществува опасност да си осигурите дълготрайни здравословни проблеми. Всичко зависи най-вече от вас. Не подценявайте съветите на близките си. Колкото и да не вярвате на другите сега ще се уверите в ползата от добрите съвети. Дано щетите бъдат по-малки.

Стрелец

Не се занимавайте с несъществени неща. На вас е отредена водеща роля както в професионален, така и в обществен и битов план. Помогнете на нуждаещите се с уменията си, но се съсредоточете върху важните си задачи днес. Материалното ви състояние ще нараства, предвид разгръщащата ви се дейност.

Козирог

Най-сетне настъпва дългоочаквано събитие. Ситуацията около вас е изключително благоприятна и някои притеснения отпадат от само себе си. Желанието ви да успеете в дадена област е прекалено силно и в известна степен обременяващо. Изяснете за себе си някои неща, преди да продължите в същата посока.

Водолей

Не се колебайте да се възползвате от шансовете си там, където ви се отдава. Едно пътуване ще ви донесе повече, отколкото предполагате. В личния си живот ще се радвате на спокойствието и удовлетворението, които носи пълноценната връзка с партньора ви. Постигнатото до тук трябва да се опази.

Риби

Както и до сега, ще поддържате осведомеността си по въпросите, които ви интересуват и с отношение по социалните проблеми, които вълнуват всички. Ще търсите подкрепата и на други хора, с които да работите за подобряване на настоящето. С решенията си днес ще влияете върху бъдещето, своето и на другите.