close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 08 октомври 2017 г.

horoskop-8

Овен

Променете нагласата си за деня, ако тя изключва участието ви в организирани мероприятия. Няма да избягате от тях, присъствието ви е важно и ще помогнете на много хора по-добре да разберат посланията, които се дават. За себе си ще намерите решение на финансов проблем.

Телец 

Срещи с интересни хора и обсъждане на вълнуващи ви въпроси. Изпълнени сте с желание да успявате и резултатите скоро ще го потвърдят. Обърнете внимание на семеен проблем. Без да търсите причината в когото и да било – действайте. Само така ще го решите и успокоите. Посоката на опознаване с някой е вярна, скоро очаквайте развръзка.

Близнаци 

В момента сте по-склонни да се забавлявате, отколкото да поемете сериозна отговорност. Трудно обаче ще се отдадете на веселби, ако сте отрупани с работа. Поискайте помощ от семейството си, за да се справите със всички задачи.

Рак

Не се притеснявайте, ако се окажете изправени пред предизвикателства, за които не сте подготвени. Имате нужния потенциал, в противен случай съдбата би ви спестила емоциите. Очаквате повече от човек, който не е в състояние да ви го даде. Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре ще бъде за вас.

Лъв

Денят ви ще бъде изпълнен с много динамика и срещи с интересни хора. За някои от представителите на зодията се очертава път, за да се срещнат със стар приятел. Бъдете позитивни и се радвайте на пълноценна почивка.

Дева

Денят ви ще е наситен на събития, въпреки почивният ден. От вас зависи дали ще го направите и приятен. Станете добронамерени към близките си и ще ви отговорят със същото. Така ще привлечете добрите сили и те ще ви помагат и занапред. Моментът е подходящ за обмисляне и вземане на решения свързани с бъдещи начинания.

Везни

Днес е добре да оставите малко време за себе си, така по-късно ще може да се насладите на приятната компания на приятелите си. Не позволявайте на някой да ви излъже. Зарадвайте с подарък или мил жест интимната си половинка.

Скорпион

Бъдете активни през този ден. Приятел очаква от вас да направите нещо, което за вас няма смисъл, но все пак трябва да изпълните молбата му. Може да постигнете всичко, стига да сте решителни. Не прикривайте чувствата си.

Стрелец

Днес сте в чудесно настроение и сте в състояние да свършите добре всяко нещо, с което се захванете. Постарайте се наистина да използвате енергията си за полезни неща, но в никакъв случай не се захващайте с нещо, колкото да не скучаете. Предстои ви важен разговор с близък до сърцето ви човек, ще трябва да сте максимално откровени.

Козирог

Този ден ще бъде натоварен, но и едновременно с това и доста интересен. Предстоят ви срещи с интересни хора и полезна информация, която трябва да използвате. Впрегнете въображението си и измислете оригинален начин за прекарване на вечерта.

Водолей

Не е изключено в определен момент днес да ви се наложи да рискувате, но тъй като сте любители на риска, това едва ли ще ви се стори трудно. Все пак бъдете премерени в действията си и не действайте безразсъдно.

Риби

Освободете се от натрупаното напрежение. Ако забравите всичко, което ви е огорчавало до днес, ще си помогнете повече от всеки друг. Пропуснете покрай себе си всяка недоброжелателност и в никакъв случай не се показвайте уязвен. Усмихнете се, и на лошото отвърнете с добро. Има кой да отсъди правилно. Само добрата дума и мисъл може да помогнат там, където добрата воля липсва.