close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 08 октомври 2018 г.

horoskop-8

Овен

Ще останете доволни от професионалните си изяви днес. Повече съсредоточеност при работа свързана с пари. Възможни са измами и допълнително внимание ще бъде от полза. За някои изгодни предложения свързани с нова работа. Денят ще носи успех за всякакъв вид сдружения. Съвместните начинания се толерират.

Телец

Предстоят ви задачи, от чиито резултат ще зависят бъдещите ви успехи. Съберете се и бъдете в кондиция. Ще съсредоточите вниманието си в областта на професионалните си интереси и ще търсите по-перспективните начини за изяви. Към здравословните си проблеми не проявявайте безхаберие, вслушвайте в съветите на специалистите.

Близнаци

Ще се изправите пред нерешени въпроси, които могат да ви създадат повече напрежение. С търпение и желание, но без да изхождате от позицията на силата, ще се справите. Намерете верния тон, така че всички около вас да се чувстват спокойни и свободни в избора си. Това ще ви спечели доверието им.

Рак

Днес начинанията ви ще са продиктувани от желанието да успеете на всяка цена. Не поставяйте високо летвата, защото са възможни изненади. Занимаващите се с производство и посредничество ще получат интересна оферта. Имате влияние върху околните, направете го градивно.

Лъв

Налага се да се занимавате с въпроси, които често няма да са ви по вкуса, но за сметка на това пък съвсем скоро ще получите добро възнаграждение за труда си. Привлечени сте от човек, който също не е безразличен към вас. Не крийте чувствата си и така ще спечелите. Също така не се колебайте да вземете нещата в свои ръце.

Дева

Забравете за чувствата си и подхождайте към решаване на проблемите делово. За да запазите добрия тон и мира около себе си, уважавайте мнението и на другата страна. Помислете преди да предприемате каквито и да било стъпки. Предстои ви нещо ново, което изисква повече внимание и по-добра организация на работното място.

Везни

Постарайте се да оценявате повече подкрепата, която получавате. Ползвате се от предимствата, без да си давате сметка, че костват труда на друг човек. Денят е подходящ за действия в определена посока, не спирайте да сте активни. Здравето няма да ви създава проблеми, което си е мотив да се отдадете на желанията си.

Скорпион

Няма да ви липсва енергия и силен стремеж да се наложите на всяка цена. Имате блестящи идеи, но ви е нужен такт. Провокации ще ви тласкат към агресия и необуздани емоции. Приемете съветите на партньорите и ще стигнете по-скоро до успеха, който преследвате. С някои неща трябва да се справите сами.

Стрелец

Бъдете по-търпеливи с подчинените си и се вслушвайте в предложенията им. Вероятно точно днес ще се натъкнете на находчиво решение на проблем, който отдавна стои пред фирмата ви. Ако проявите достатъчно съобразителност, можете да постигнете много със съдействието на партньорите си.

Козирог

Днес сте концентрирани в работата си до такава степен, че едва ли забелязвате какво става около вас. Чувствате, че времето ви е малко и не трябва да го пилеете. Делата ви се развиват добре, но нека това не е за сметка на личния ви живот. Там ви престоят вълнения, които едва ли сте очаквали.

Водолей

Някой или нещо ще ви напомнят отново за себе си, без това да ви създава напрежение. Ще получите информация, свързана с предстояща изява, която ще ви обнадежди и без притеснение ще продължите с подготовката си по нея. С настроение ще работите за приключване на задачите си, а вечерта се погрижете за отдиха си.

Риби

Денят ви започва добре. Изпълнени сте с оптимизъм. Това е резултат от усилията, които полагате в последно време. Овладейте чувствата си и не позволявайте на ситуациите да променят отношението ви към другите. Доверете се на интуицията си. Точно днес тя може да ви е изключително полезна.