close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 08 октомври 2019 г.

horoskop-8

Овен

Работете умерено днес, прекаленият ви ентусиазъм може да ви преумори. Идеите ви са доста сполучливи, но е необходимо да ги обсъдите сериозно с вашите партньори. Оставете и време за почивка, вечерта поканете приятели в дома си и обсъдете с тях плановете си. Ще получите доста ценни напътствия.

Телец

На работното място предстоят трансформации, които само ще ви помогнат да покажете способностите си. Очертава се ситуация, при която съобразителността и бързината ви ще бъдат от значение. Не се колебайте и ще успеете. Радостно е да видиш възхищението на другите в очите им.

Близнаци     

Днес ще успеете да изпълните по-голяма част от задълженията си, което ще остави у вас усещането за добре свършена работа. Партньорите ви са доволни от вас и с удоволствие ви предлагат нови проекти. Можете да зарадвате своя интимен партньор с нещо приятно, организирано от вас вечерта. Бъдете сигурни, че той ще оцени жеста ви и това ще заздрави отношенията ви.

Рак

Днес ще се почувствате щастливи, ако намерите най-прекия път към сърцето на човек, който не ви е безразличен. Може да бъде и колега. Работете в екип и дайте воля на желанието си всички да бъдат добре. Важно е, защото ще повишите тонуса и ще подобрите атмосферата, като я направите ведра и градивна.

Лъв   

Амбициозни сте и ви се иска час по-скоро да пристъпите към реализация на многото си идеи, но се нуждаете от време, за да ги обмислите. Отговорете си дали не искате повече, отколкото сте в състояние да дадете. В лицето на близък човек ще срещнете сериозен коректив. Не му се сърдете, а помислете върху думите му.

Дева

В резултат на повишаващите ви се творчески и професионални умения ще получите известия, имащи отношение към бъдещето ви. Запознанство или утвърдена връзка ще ви създаде приятни емоции. С внимание ще се отнесете към проблемите на близък човек и ще му помогнете да ги преодолее.

Везни

Поведението ви говори за силен дух и воля за победа, следвайте мечтите си и ще успеете. Ще ви се даде да намерите онова, което търсите и радостта ви ще е голяма. Бъдещето добива реални очертания за тези, които могат добре да го планират. Подобряване на здравословното състояние, вашето или на близък човек.

Скорпион    

Едно известие ще усили активността ви и ще стане повод да планирате следващите си дни. Умората ви е очевидна, но не пренасяйте служебните си проблеми у дома. Близките ви имат нужда от вниманието ви към тях. Делата ви ще се подреждат според очакванията, а с тях ще подобрите и удобствата си.

Стрелец

Денят предлага добри възможности в професионален план. Не ги пропускайте и опитайте да се изявите по най-добрия начин. Бъдете сигурни, че това няма да остане незабелязано. Отложен ангажимент отново ще напомни за себе си и може би ще внесе промяна в плановете ви. Бъдете подготвени за това, може да се окаже много важно.

Козирог

Ще се включите в нечие начинание в качеството си на съветници или ефективни помощници. В своя подкрепа също може да имате такива, ако покажете, че го желаете. И за останалата част от представителите на знака денят ще бъде интересен. Отнасяйте се към изненадите без излишни емоции.

Водолей

С изявите си днес ще направите заявка за по-високо място в йерархията на управление във фирмата или на друго място. Не бъдете максималисти, възможни са изненади. Занимаващите се с посредническа дейност ще осъществяват полезни контакти и ще постигат интересуващите ги договорености.

Риби

Днес не е изключено да сте в плен на емоциите и да ви е трудно на моменти да се справите с тях. Направете всичко възможно да не обръщате внимание на дреболии и да не хабите енергията си напразно. Близките ви ще ви осигурят спокойствие.