close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 08 февруари 2019 г.

horoskop-8

Овен

Днес пред вас се откриват благоприятни шансове за напредък в професионален план. Вие сте доказали способностите си и висшестоящите не могат да не го забележат. Възможно е да ви зарадва увеличение на приходите ви. Въпрос на време е благотворната промяна.

Телец

Очаква ви спокоен и приятен ден. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Особено много ви се отдава да убеждавате днес и това е прекрасен повод да прокарате идеите си сред висшестоящите.

Близнаци

Внимавайте с финансите днес и помнете, че нищо не е сигурно. Не се доверявайте на хората. Следете разходите си, напоследък харчите твърде много излишни пари. Навлизате в позитивен период както в професионален, така и в личен план. Насладете му се.

Рак

Добри резултати в делови и личен план ще зарадват повечето от вас днес. Много е вероятно дълго и интересно служебно пътуване да ангажира днешния и близките дни. Прекрасни условия за значителни финансови постъпления. Успявате да потушите зараждащ се скандал на работното място и печелите симпатиите на колегите си.

Лъв

Някои от вас ще се посветят на занимания, които подготвят от края на старата година. Те са свързани с нов професионален проект или друга привличаща ги сфера, на която ще се посветят. Ще се борите с всички средства истината да получи гласност. Душевната ви нагласа ще ви подтикне към среща с подходящия за емоционалното ви състояние човек.

Дева

Днес ще се чувствате уверени, силни и упорити да се борите за целите си. Предстои страхотен ден за отношенията ви с близките и за емоционалния ви живот. Гледате на света по-оптимистично и имате настроение за пътувания, срещи с приятели и почивка.

Везни

Пред вас се откриват възможности за нови интереси, приятелства и връзки. Времето е благоприятно за нови начинания. Ще получите голяма подкрепа от страна на близките си. Възползвайте се от всяка ситуация. Помислете за начина си на живот и как да се отървете от някои от вредните си навици.

Скорпион

Усещате, че ви предстои едно по-добро бъдеще. Ще приемете помощта, която ви предлагат близките. Възможно е обаче да усетите напрежение и да изпаднете в не особено добро настроение. Обмислете добре някои неща и на кого може да се доверите.

Стрелец

Притесненията, които изпитвате по предстояща финансова операция ще отминат, но важното е, че нещата ще се развият благоприятно за вас. Добри новини, отнасящи се до близки хора, живеещи в чужбина или канещи се да заминават за там. Ще се разтоварите от стреса, ако не отхвърлите предложение за пътуване, спорт или среща.

Козирог

Възможни са трудности в отношенията ви с близките. Планирайте само кратки пътувания. Във финансово и професионално отношение очаквайте добри новини. Възползвайте се от ситуацията и сделките, които ви предлагат на момента. Фокусирайте се върху работата си.

Водолей

Освободете се от всичко, което ви натоварва, не поемайте чужди отговорности и не бъдете прекалено добри. Може да облекчите положението си, като се съсредоточите само върху собствените си задачи. Някои от вас ще получат привлекателно предложение, не се колебайте, приемете го.

Риби

Обърнете внимание на здравето си. Започнете диета, направете промени във външния си вид. Нови перспективи се очертават в кариерата ви. С тях обаче идват и нови отговорности и задължения и няма да имате време за почивка. Внимавайте в отношенията си с колегите.