close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 08 юли 2017 г.

horoskop-8

Овен

Повече интуитивно, отколкото с аргументи, ще намерите верния тон и направите това, което намирате за целесъобразно. В сърдечните дела, естествено ще се ръководите от усещанията си за нещата, без да натрапвате мнението си на всяка цена, за да не се окажете губещи.

Телец 

Успешен и динамичен ден. Възползвайте се от добрите новини, за да повишите доходите си, особено ако става въпрос да започнете свой бизнес. Среща със стар приятел ще ви зареди с положителна енергия и ще върне хубавите спомени от миналото.

Близнаци 

Общувайте повече със семейството си, денят е подходящ за изглаждане на взаимоотношения и спорни въпроси. Ще ви бъде по-лесно да се справите с трудна задача, ако се ползвате от опита на хора, минали вече по този път. Сътрудничеството ви с проверени партньори носи по-малък риск за вас, но отговорностите си остават.

Рак

Нужна ви е промяна. Ако ви е възможно заминете за малко някъде, сменете средата. Погрижете се и за здравето си. Някои от вас в момента са особено податливи на инфекциозни заболявания.

Лъв

Можете да постигнете значителен напредък в опитите си да завоювате сърцето на силно привличаща ви личност. Денят ви предлага много подходяща ситуация, при която имате възможност да се изявите в най-добра светлина. Всичко зависи от усета ви, но изгледите ви за успех са повече от добри. Все пак внимавайте прекомерното ви самочувствие да не ви изиграе лоша шега.

Дева

Преценявайте трезво обстановката. Изберете момента, когато възможностите ви се увеличат и тогава действайте. Сътрудничеството с околните ще ви помогне да подобрите резултатите си. Обърнете внимание на семейството си, не пренебрегвайте нуждите му. Лесно ще отгатнете желанията на близките си, ако повече ги изслушвате.

Везни

Добра новина ще промени значително вашето ежедневие и това ще е доста вълнуващо за вас. Ако имате нови съседи, запознайте се с тях. По-голямата част от времето ще прекарате в търсене на информация по теми, които ви вълнуват.

Скорпион

В чудесно настроение са повечето от представителите на знака днес. С каквото и да решите да се заемете днес вършите го с лекота и успявате да се справите в необходимите срокове. Ваш близък ще ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. В личен план сте противоречиво настроени, но нещата скоро ще се изяснят.

Стрелец

Този ден ви предлага най-разнообразни възможности за прекарване на свободното време. Шансът ви среща с различни хора, сред които се чувствате в свои води. Настроението ви е чудесно и непрекъснато успявате на поддържате тонуса на околните висок. Плановете ви постепенно се осъществяват, а вие сте достатъчно предвидливи и не избързвате излишно.

Козирог

Спокоен ще бъде денят ви и ще можете да се отдадете на така жадувана от вас почивка. Натоварената ви седмица е причина да пренебрегнете интимната си половинка – покажете любовта си с мил жест или подарък.

Водолей 

Нови приятели, нови цели – всичко това ви очаква днес. Ако става въпрос за съвместна дейност, ще се наложи да промените плановете си. Това е позитивно и вълнуващо, но трябва да реагирате бързо.

Риби

Непредвидени събития ще ви донесат много радост през днешния ден. Проявявате необичайна общителност и отзивчивост към чуждите проблеми и това ви прави желан събеседник. Ще се изненадате, когато получите помощта на човек, от когото най-малко сте очаквали.