close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 08 юни 2018 г.

horoskop-8

Овен

Вие сте щастливци, защото можете спокойно да се облегнете на сигурно рамо. Партньорът ви е до вас. Ще останете доволни от развитието на ваш проект. Не пестете усилията си и скоро ще се радвате на добри резултати. Личните ви емоции засягат само вас и не е нужно да ги правите публични.

Телец

Денят е обещаващ за деловата ви реализация и стабилизирането ви във финансов план. Безпокойствата ви за ваш близък са неоснователни. Все пак за да сте сигурни поговорете с него. Новини свързани с роднини ще бъдат повод за радост.

Близнаци

Проявете уважение към мнението на другия и никога не казвайте “не си прав”. С други думи не спорете с клиентите, с партньора си, с противниците си. Не им казвайте, че грешат, не ги ядосвайте. Проявете малко дипломатичност и ще постигнете своето. Красотата, музиката и хармонията ще ви помогнат “да изплувате” и да превърнете в действителност всичко онова, за което мечтаете.

Рак

Започнете с важните задачи, очакват ви изненади, които ще внесат промяна в плановете ви. Денят е свързан и с новости от личен характер, ще се радвате на придобивки и срещи с хора, от които очаквате развитие по интересуващ ви въпрос. С колегите си бъдете приветливи, но не разкривайте пред тях интимния си живот.

Лъв

Изразявайки ясната си позиция по обществен проблем, ще спечелите привърженици, с които да работите за справедливото му решаване. В сътрудничество с доказали се професионалисти ще ви бъде по-лесно, също и да планирате делата си. В семейството не изтъквайте заслугите си, омаловажавайки приноса на останалите му членове.

Дева

Денят е весел и лек за вас. Ще срещнете приятни хора и ще водите много интересни разговори с приятели и колеги. Спокойно можете да си позволите да харчите на воля. Възможно е неочаквано обаждане от близък роднина, който се нуждае от помощта ви.

Везни

Днес ще разполагате с достатъчно енергия, за да приключите със започнатите от вас неотдавна инициативи. Стремете се да не сключвате договори, които не могат да ви осигурят поне минимална гаранция за задоволителен финансов приход.

Скорпион

Ще останете доволни от начина, по който се възприема ваша идея. Наистина положили сте доста труд, за да я видите реализирана затова похвалите идват точно навреме. Не се отказвайте от бъдещите си намерения, но е желателно да ги обмислите добре преди да действате. Получавате интересно предложение за вечерта, не го изпускайте.

Стрелец

Слушайте разума си и ще постигнете напредък в делата си, емоциите няма да са ви добър съветник днес. Някои от вас ще започнат нова дейност, която ги привлича с възможностите си за печалба и професионален просперитет. Новина, свързана с пряката ви заетост или с предстоящо служебно пътуване.

Козирог

Радостта ви днес ще е голяма, предстои да получите в повече от това, което очаквате. Отнася се най-вече до финансови придобивки, по линия на приключващи проекти, договорености и бързи сделки. Любимият човек ще ви напомни, че има и други неща, заради които си струва да се живее, освен бизнеса и парите.

Водолей

Заради нуждите си или по други причини вниманието ви ще е насочено към търсене на допълнителна заетост. Ако се възползвате от познанствата си ще ви бъде по-лесно да откриете подходящата за вас работа, но дори и да има известно разминаване с интересите ви, няма да съжалявате.

Риби

Неудачите, съпътстващи ви в последно време са опънали до край нервите ви. Очевидно се нуждаете от емоции, които да ви отдалечат от дразнителите и да ви заредят с положителни мисли. Поставете си цели, които да ви ангажират вниманието, като не пропускате радостта в живота си. Ще я откриете в миговете с любимите ви хора.