close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 август 2017 г.

horoskop-9

Овен

Амбицирани сте да постигнете намеренията си и няма да се щадите. Хъсът ви за победа ще ви изведе далече напред, като наред с това ще показвате правилно отношение към заобикалящия ви свят. Това ще ви кара да се чувствате горди, запазвайки уважението на околните. Общуването с природата ще ви помогне да се освободите от стреса.

Телец 

Бъдете разумни и не рискувайте нищо, което не можете да си позволите да изгубите. Оставете конфликтите настрана, те едва ли ще ви помогнат да решите проблемите си. Денят е подходящ за нови начинания и нова насока на интересите ви.

Близнаци 

Недейте да хабите енергията си напразно. Бъдете смирени и докажете, че намеренията ви са чисти. Контактите само ще ви натоварват и изострят вашето критично отношение. Починете си. Досега с природата ще ви зареди и изпълни с добри очаквания. Любимите ви хора ще се погрижат за доброто ви настроение.

Рак

Ще се отдадете на желанията и страстите си без да ви е грижа за доброто ви име. Рискувате да накърните доверието към себе си, мислете преди да се настроите романтично. Шума около едно дело ще ви постави в центъра на внимание и това допълнително ще ви ангажира с общественото мнение.

Лъв

Необходимо е да не се преуморявате с многобройни задължения на работното си място. По-добре заложете на тактиката бавно, но уверено да отхвърляте многобройните си ангажименти. Опитайте се да не бягате от проблемите, а да ги разрешавате в момента на възникването им.

Дева

Днес дайте повече свобода на интимната си половинка. Мнозина от родените под този знак няма да успеят да предвидят задаващата се буря в професионалната сфера. Ще ви се наложи да се справяте с доста заплетени ситуации, от които няма да е ясно с какви наранявания ще излезете.

Везни

Ще се заемете с различни въпроси. Каквито и да са те ги довършете до край. Добра възможност да се запознаете с човек, който може да ви бъде от полза в настоящата ви работа. Отделете време за най-близките си, особено децата.

Скорпион

Ще изпълните ангажиментите си към близките ви, макар, че не винаги усилията ви срещат разбиране. Разочарованията често ви съпътстват, което не ви пречи да се раздавате безгранично. Такива сте си, отговорни и за нещата, които не са ваша грижа. По отношение на своите си задачи изчакайте да получите повече яснота и тогава действайте.

Стрелец

Твърде емоционални сте днес, и ако не внимавате, това може да попречи на контактите ви през целия ден. Не разчитайте околните да се съобразяват с вас, по-скоро вие го направете. Опитвате нещо ново и дори за момента да не сте удовлетворени, не се тревожете. Ролята ви на арбитър в една ситуация ще издигне авторитета ви, защото ще бъдете почтени и коректни.

Козирог

Внимавайте със затрудненията през този ден, възникващи буквално в последния момент на работното ви място. Стремете се да използвате чара си при постигане на конкретни цели. Опитайте се игрите в деловата област да не окажат неблагоприятно влияние върху семейния ви живот.

Водолей 

Ще се почувствате изпълнени с енергия и вътрешна увереност в себе си. Но въпреки всичко потиснете желанието си за бърза печалба, защото то може да ви подведе. Не обсъждайте деловите си проблеми с хора, които бегло познавате. Очакват ви приятни изненади, които ще разнообразят програмата ви. В семейството запазете хармонията от последните дни.

Риби

Не се отклонявайте от линията, която следвате от известно време насам в професионален план. Ще имате възможността да осъществите идеите върху които сте се съсредоточили, но само при условие че не разпилявате енергията си за маловажни неща. Близък човек ще ви даде ценен съвет, свързан с работата ви, което много ще ви помогне да се ориентирате в определена ситуация.