close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 август 2018 г.

horoskop-9

Овен

С интерес гледате на случващото се и приемате нещата с нужната доза хумор. Умението ви да запазвате спокойствие ще ви помогне и смело може да обсъдите намеренията си с когото трябва. Очакват ви добри новини, свързани с изпълнението на важна задача. Перспективите ви мотивират и дават допълнителен стимул за работа.

Телец

Пестете енергията си днес за стойностни неща. Работата едва ли ще е доминираща в мислите ви. Онова, което ви вълнува е от емоционален характер. Бъдете честни със себе си и направете това, което искате най – много. Нещата се обръщат във ваша полза. Радвате се на много контакти, но най-скъпи са ви тези със семейството ви.

Близнаци

Имате много работа днес, затова се постарайте да не губите ценно време. Разискването на излишни въпроси няма да ви донесе нищо ползотворно. Не пренебрегвайте предложението на свой близък по въпрос, който отдавна го вълнува. Бъдете вечерта в компанията на най-близките си хора.

Рак

Предстоят ви неочаквани обрати в любовта. В края на деня ще бъдете по-смели, което е необходимо, за да вземете важни решения за бъдещето. Предстои ви благоприятен ден за финансовото ви състояние. Трябва обаче да внимавате със здравето си.

Лъв

Ще се ориентирате към пътуване – служебно, на почивка или за кратък отдих. Вземете мерки, за да не ви притеснят здравословни неразположения. Развитие на имотен въпрос ще зарадва други от вас. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание.

Дева

Имате амбициозни планове за този ден и едва ли ще е чудно ако си отложите планирани ангажименти, за да ги осъществите. На моменти обаче избързвате прекалено много в желанието си да сте по-експедитивни и това може да намали в голяма степен шансовете ви за успех. Не допускайте хора около вас да пречат на работата ви, предпочитайте да действате самостоятелно.

Везни

Днес ви предстои един много сложен ден, изпълнен както с приятни, така и с неприятни моменти в любовния живот. Ако нямате връзка, ще се появят възможности за флиртове и срещи. В работен план ще получите нови възможности за изява.

Скорпион

По свой начин ще отстоявате идеите си, още повече, че вярвате в правотата си. Критичните забележки няма да ви разколебаят, въпреки, че има основание за тях. Налагането на повече свобода в отношенията е стил, който буди възхита, но само от хора, които го споделят. Ако имате възможност да пътувате днес – направете го.

Стрелец

Работата и днес е свързана с много хора и различни положения, с които ще трябва да се справяте. Това обаче ще ви наведе на ценни идеи, от които е възможно да се възползвате за в бъдеще. Успявате да стабилизирате финансовото ви състояние, както и да внесете необходимото равновесие там където сте го изгубили напоследък. Изненадайте приятно човека до себе си.

Козирог

Ще имате доста вълнения в любовен план, особено от сексуален характер. Ако не сте обвързани, скоро може да намерите половинката си. В работен план се възползвайте от всички възможности, които ви се предлагат и покажете своята креативност.

Водолей

Бъдете обективни към случващото се. Не гледайте едностранчиво на нещата, още повече, че ще потърсят мнението ви. Ако интересите ви са засегнати не си го изкарвайте на хора, не заслужаващи гнева ви. Също така не градете хипотези, рискувате да поемете в неблагоприятна посока.

Риби

Днес ще се наложи да отстоявате интересите си, ако искате да довършите започнат от вас проект. Ще успеете да преодолеете пречките, които срещате по пътя си, само ако се въоръжите с търпение и преследвате докрай целите си. Предстои ви приятна изненада, която съвсем не сте очаквали от човека до себе си.