close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 август 2019 г.

horoskop-9

Овен 

Постоянното ви безпокойство, което до сега присъства в живота ви ще си отмине незабелязано. Ще ви вълнуват нови познанства – професионални, лични, интимни. Други приоритети ще владеят мислите и времето ви. Днес трябва да се подготвите психически за промените, като релаксирате и се наслаждавате на природата.

Телец

Очаква ви примамливо предложение свързано с нова работа или възможност за професионално повишение. Обмислете добре програмата си за деня и съчетайте професионалните си с личните ангажименти. Предпазливостта ви е неуместна и само ви забавя.

Близнаци

Предстои ви взимането на важно решение, затова подходете внимателно към въпроса, използвайки всичката информация, която може да ви е от полза. Моментът не е благоприятен за рискови операции, така че се придържайте към установените неща. Отдавна обмислен ход ще подобри позициите ви на работното място. Внимавайте какво впечатление оставяте у хората, бъдете по-дипломатични.

Рак

Днес ще бъдете очаровани от постъпката на ваш близък, който ще ви помогне при проблемна ситуация. Ако в момента делата ви са в застой, то изчакайте по-благоприятен момент, без да се отчайвате. Бъдете внимателни към здравето си, като полагате повече грижи за себе си. Така най-много ще си бъдете полезни.

Лъв

Внимавайте с ласкателствата на приближен човек. Има вероятност да ви подведат към необмислени действия. Потърсете спокойствие от светската суета сред семейството си. Близостта на любимите ви хора ви се отразява много добре. Осигурете си я днес и ще се заредите с много положителна енергия.

Дева  

Доброто ви финансово състояние напоследък позволява да се отдадете на страстта си към харчене. Харесвате всичко изискано и красиво, но помислете дали е практично да се ограждате с безполезни вещи. Направете подарък на любимия човек.

Везни

Навреме взети решения ще ви помогнат да се изявите успешно в бизнес начинания днес. Незаетите трайно с работа могат успешно да кандидатстват за желаната позиция. Не прехвърляйте ангажиментите си върху вашите близки. Желанията ви са благородни, но в случая може да ви навредят.

Скорпион

Добре се справяте с професионалните си задачи и можете да разчитате на заслужен успех. Не се нагърбвайте с повече задачи, отколкото можете да се справите, особено в края на седмицата. Опитайте се да разберете мотивите за поведението на човек, към когото отдавна имате специално отношение. Чакайте приятни новини.

Стрелец

Активно ще се посветите на своя идея и ще останете доволни. За едни тя е в областта на недвижимите имоти, покупка, продажба или наем, за други в сферата на образованието. Ще се запишете в курс повишаващ подготовката ви или успешно ще се явите на изпит. Ще се ползвате с нечие благоразположение и това ще ви радва.

Козирог

В обкръжението ви всички ще се чувстват добре, в добро настроение сте и с нагласа за повече добри дела. Доброто доминира и дано да бъде така винаги. Очаквани финансови придобивки ще ви мотивират да приемете предложение за участие в нов проект. Приемайте градивно забележките.

Водолей

Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.

Риби

Вникнете повече в детайлите, за да избегнете пропуски в работата си. Ще се справите с трудностите и ще стигнете до резултатите, които целите, ако подобрите организацията си и не губите енергия да убеждавате някого. Който разбира, разбира, грижата за другите оставете на самите тях.