close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 август 2020 г.

horoskop-9

Овен 

Говорете открито за нещата, по които имате разногласия, в спора ще откриете истината. С професионализъм и точни действия ще направите възможна реализацията на задача, от важност за повече хора. Денят ще ви поднесе много и приятни изненади, има кой да се погрижи за тях. Нечие внимание ще ви поласкае и направи щастливи.

Телец

Денят ви предразполага към почивка и спокойствие. В обкръжението на близки хора ще може да се отпуснете и насладите на добро настроение. Нещата ще се подреждат добре за вас и ще оставате доволни от случващото се. Приемайте градивно критиката, направена ви от хора с които работите, нищо обезпокояващо, но сигнал за размисъл.

Близнаци

Повечето от вас ще предпочетат да останат в къщи и да свършат работата, която отдавна отлагат. Всичко, което правите ще ви се отдава с лекота и ще се радвате на добри резултати. Получавате отлични отзиви за своя осъществена идея. Някои от вас ще посетят близките си, живеещи настрана от тях.

Рак

Част от представителите на знака ще прекарат този ден сред приятелско обкръжение, което ще ви даде възможност да се разтоварите от грижите си напоследък. Разработвате идея, в която има бъдеще, но избързвате твърде много и това рискува да я осуети. Отношенията ви с постоянни партньор се стабилизират, скоро ще се радвате на хармонична връзка.

Лъв

С обич и внимание ще се отнесете към проблемите на хората от близкото ви обкръжение и с това ще спечелите доверието им. Настроението на всички ви ще е добро и предразполагащо към положителни изяви. Предстои ви напрегната работна седмица, намерете време и за почивка. Организирано пътуване ще се отрази добре на тонуса и емоциите ви.

Дева

Съчетавайки полезното с приятното, ще постигнете успокоение и повече сигурност за предстоящите си ангажименти. Има какво да ви радва и то ще ви позволи да понесете повече натоварване, поемайки грижите за семейството и дома. Овладейте емоциите си и изчистете мислите си от агресивни подбуди.

Везни

Днес с действията си навлизате в област, която е непозната за вас, но добре осъзнавате възможностите, които ви предлага за в бъдеще. Преодолявате моментната нерешителност благодарение на съветите на приятел и се впускате смело в нещо, което може да ви донесе много блага. На някои от вас предстои професионално пътуване, което ще бъде много успешно.

Скорпион

Случващото се около вас ще наложи промени, които трудно ще приемете. Вътре в себе си ще се бунтувате срещу неудобствата, които ви причиняват някои хора. Ще вземете нужните решения и ще пристъпите към действия. Запазете присъствие на духа и бъдете последователни в намеренията си.

Стрелец

Предпочитате да си почивате днес и да не се заемате с конкретни ангажименти. Противно на очакванията ви обаче твърде възможно е да ви се наложи да свършите нещо важно. Бъдете спокойни, че ще останете доволни от резултата. Отношенията ви със сърдечния партньор са обтегнати, помислете дали не е по ваша вина. Имате възможност да поправите своя грешка.

Козирог

Можете да влияете на атмосферата около себе си и го правете в полза на мира и благополучието на всички. Бъдете отговорни към партньора си, с влечението си към авантюри може и да го нараните. Финансови придобивки и жестове на внимание ще ви помогнат да се освободите от известни притеснения за бъдещето си.

Водолей

Очаква ви изключително приятен и спокоен ден днес. Независимо с какво се занимавате днес настроението ви винаги ще надделява над всичко останало. Ще бъдете впечатлени от предложението на свой близък човек и едва ли ще отхвърлите добрата възможност, която ви се предлага. Опитайте се да намерите подход към човек когото харесвате.

Риби

Ще ви търсят за решаване на проблем, породен от нечие недоглеждане. Бъдете обективни, но не давайте оценки и не взимайте ничия страна. Децата ще ви носят настроение, споделете повече време с тях. Липсата на средства няма да затрудни общуването ви, чувствата ви са взаимни.