close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 август 2023 г.

horoskop-9

Овен             

С днешните си решения ще дадете път /или не/ на бъдещите делови и бизнес партньорства. Въздържайте се от емоции и не говорете неща, за които после ще съжалявате. Повече мислете за интересите си и как да ги защитите, защото в тази област има какво да се желае. Хората, с които общувате добре виждат и оценяват качествата ви, но и добре се възползват от тях.

Телец

Ще получите добра оценка за себе си и труда си, ако се покажете съсредоточени и безпристрастни към работата си днес. Споделяйте мнението на професионалистите с опит и не пропускайте да им благодарите. Изострената ви чувствителност ще отстъпи място на по-добри вълнения, интересни за широката публика.

Близнаци

Денят е благоприятен за реализация в служебен и най-вече делови план. Може би днес ще ви се отдаде възможност да осъществите ваша печеливша идея или пък да дадете решаващият си принос за успешното приключване на мащабно начинание. Каквито и да са ангажиментите ви днес със сигурност ще запомните деня като един от най-успешните ви напоследък.

Рак

Щом сами не съзнавате, че трябва да се смирите, то обстоятелствата ще ви подсетят. Работете върху себе си, като оставите за по-късна дата деловите си реализации. Дайте си ясна сметка за всичко, което ви притеснява и дали то не е продиктувано от вътрешната ви неуравновесеност. Има върху какво да мислите.

Лъв   

Животът предлага изненади и никой не знае, кога ще му се наложи да потърси помощ, за това е добре да бъдем отзивчиви и добри. Важните въпроси, с които ще се занимавате, ще ви накарат да се обърнете към някого за съдействие. Ако трябва, направете компромис, за да преодолеете непредвидена ситуация.

Дева

Околните днес могат да бъдат източник на полезна информация. И вие сте наясно с това. Възможно е да получите данни, с помощта на които значително да повишите приходите от дейността си. Правилното ви отношение към случващото се около вас ще ви даде много възможности. Изненади в личен план.

Везни

Ще се срещнете с хора, чието мнение цените и ще обсъждате професионални теми. Добрите ви идеи ще се възприемат работите заедно по тях. Нагърбвате се с много задачи, мислете дали няма да ви дойде в повече товара. Вниманието ви към някой, когото харесвате се приема добре и ви очаква развръзка.

Скорпион

Доверете се на вътрешното си чувство и няма да сбъркате. Много е вероятно да ви потърсят за изпълнението на важен проект. Заемете се за работа и не протакайте нито минута. Сега е момента да спечелите доверието на хората, които инвестират във вас. Близо сте до очаквана финансова развръзка.

Стрелец

Денят не е подходящ за активна работа и физически натоварвания, за това се ограничете в рамките на неотложното и не поемайте никакви инициативи. Ще откриете общи интереси с някого и това ще ускори развитието на връзката ви, но в същото време ще придавате значение и на приятелските си чувства към други.

Козирог

Лични проблеми вълнуват повечето от представителите на знака днес. Очаквате прекалено много от събитие, което не оправдава очакванията ви. Вслушайте се в съвета на свой близък, попадал в аналогична ситуация. Заемете се с нещо, което ви е приятно и което ще отклони мислите ви с друга насока. Добре биха ви подействали всякакви физически активности.

Водолей

В повечето случаи денят ще е добър за вас. Ще го отбележите с повишеното към вас внимание, доверие, и което особено ще ви допадне – растящи доходи. За съжаление, не всички ще могат да се похвалят с успехи. Част от вас ще потънат в съмнения и недобри мисли. Не се самонаранявайте, разнообразете живота си и той ще стане по-лек.

Риби

Анализирайте внимателно ситуацията в професионален план и ще откриете добри възможности за себе си. Може би ще ви се отдаде да въведете много полезни нововъдения, които ще облекчат работата ви или пък се освобождава по-висока позиция в служебната йерархия, която имате шанс да заемете. Какъвто и да е случая вниманието ви трябва да е изцяло насочено в тази насока.