close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 април 2017 г.

horoskop-9

Овен 

През този ден отдайте цялото си внимание и любов на най-близките си. Направете им приятна изненада. Не давайте заеми и внимавайте да не станете жертва на измама или кражба.

Телец 

Денят ще е успешен за вас. Възможно е да предприемете пътуване. Това ще ви разведри и ще ви зареди с положителна енергия. Не подценявайте здравословни проблеми.

Близнаци 

Обхванати сте от желание да се усамотите и да сложите в ред личните си неща. Отделете повече време за самите себе си, нека околните останат на заден план за момент. Ще трябва да вземете важно решение, от което зависят и други хора. Ако не сте сигурни в чувствата си към определен човек, не го заблуждавайте.

Рак

Тази неделя ще имате рядката способност да се справяте с всяка една ситуация, но все пак не се нагърбвайте с прекалено много обещания, защото няма как да ги свършите всичките. Освен това е хубаво да си оставите и време за себе си.

Лъв

Недоразумения и криво разбрани думи ще изострят отношенията в семейството. С търпение и желание ще разрешите голяма част от тях. Погледнете философски на проблемите и отстъпете в спорна ситуация. Жестът ви ще се оцени. Служебната ви ангажираност за момента ви отдалечава от любимия човек, изчакайте.

Дева

Хубав ден за представителите на Девите. Очаквайте да срещнете стар приятел, когото не сте виждали отдавна. Не предприемайте драстични промени в домашната обстановка. Вечерта посветете на интимната си половинка.

Везни 

Добро настроение и спокойна атмосфера ще ви съпътстват през този ден. Ще се радвате на компанията на вашите близки. Не прекалявайте с пикантни храни и алкохол. Отделете време за спорт.

Скорпион 

Неделята ще бъде изпълнена с позитивни емоции. Интимната ви половинка ще ви изненада приятно и това ще ви направи истински щастливи. Общувайте с хората около вас пълноценно.

Стрелец 

Съвместните действия с роднини и партньори ви гарантират добри резултати. Умението ви да общувате ще ви помогне по-скоро да се сдобиете с желаните от вас неща. Наред с добрите новини обърнете внимание на здравето си, което може да ви създаде проблеми.

Козирог

Днес ще се почувствате оптимистично настроени, защото сте се запътили към осъществяването на една ваша идея. Това ще ви подейства разведряващо и ще намерите начин да се освободите от някои отговорности.

Водолей 

Мобилизирани сте и ще се справите с всичко, което възникне, като проблем. Практично ще се възползвате от нечия подкрепа и по-малко ще се интересувате от живота на другите. Занимаващите се с обществена и социална дейност ще решават неотложни въпроси, както и други в семейството си.

Риби

Ще получите добра новина от ваш близък, която ще подобри настроението ви. Ако имате нови съседи, запознайте се с тях. По-голямата част от времето ще прекарате в търсене на информация по теми, които ви вълнуват.