close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 април 2019 г.

horoskop-9

Овен

Забелязвате много неща, които сте пренебрегвали до този момент. Постарайте се да се споразумеете с човек от обкръжението си за нещо, което касае и двама ви. Ще успеете само, ако подходите търпеливо и имате достатъчно желание за компромис. Бъдете внимателни с интимния си партньор. Директността ви може да го нарани.

Телец

Ще проявите сговорчивост и ще се съобразите с настроението на човека, стоящ до вас, нуждаейки се от помощта му. На работното място ще имате срещи, довеждайки до служебни и финансови обвързаности. Ако сте в позиция да взимате решения, го правете след правен и друг, необходим ви анализ.

Близнаци

Наложете си да не мислите за тревогите, които в повечето случаи сами си създавате. Това ще ви позволи да балансирате емоциите и желанията си, и в крайна сметка ще се успокоите. По-бързо ще намирате правилните решения и ще планирате уверено бъдещите си действия. Близките ще ви изненадат с любима вещ или друг жест на внимание.

Рак

Ще се чувствате най-добре днес ако прекарате деня сред хора в най-типичното за вас състояние – общуването. Разностранните ви интереси и чувството ви за хумор ви правят естествено център на вниманието на околните. Ако имате ангажименти днес, свършете ги и не се колебайте да посветите останалата част от деня на контакти с вълнуващи хора.

Лъв

Няма да се спрете пред нищо докато не осъществите плановете си. Днес със сигурност ще успеете да го сторите, въпреки пречките, които ще се опитват да ви създадат. Не се впечатлявайте от злостната критика и вървете уверено към целта си. Може би съвсем скоро ще научите нещо, което ще ви бъде много полезно.

Дева

Не се поддавайте на обзелото ви мрачно настроение. С радост ще установите колко много държат на вас близките ви. Чувството ви за хумор ще се окаже добър начин за повишаване на настроението на всички около вас. Можете да помислите за промяна на външния си вид например, ще ви се отрази чудесно.

Везни

С желание сте да свършите всичките си задачи днес, но мислете и за себе си. Не се натоварвайте прекалено, не е здравословно за вас. Посетете театър или кино, развличайте се, но избягвайте емоционалните излишъци. Ако имате възможност заминете някъде за кратко, ще се разведрите.

Скорпион

Няма да ви липсва самочувствие и увереност в собствените сили. Ще се доверите и на съветите на човек, когото уважавате и с негова помощ ще постигнете желаното. Добри финансови приходи ще ви настроят на вълната на пътешествията и ще градите планове в тази посока.

Стрелец

Този ден ще бъде натоварен, но и едновременно с това и доста интересен. Предстоят ви срещи с интересни хора и полезна информация, която трябва да използвате. Впрегнете въображението си и измислете оригинален начин за прекарване на вечерта.

Козирог

Днес ще успеете да свършите повече, отколкото сами сте очаквали. Денят ще ви се стори кратък и едновременно с това изпълнен с емоции. Все пак не се претоварвайте, намерете време и да си починете. В личен план ви очаква изненада.

Водолей

Ако не можете да се справите сами с нещо, винаги ще има кой да ви помогне. Въодушевени сте от нова идея, върху която смятате да се съсредоточите в следващите дни. Щастливи сте с човека до вас. Превръщате личния му празник и в свой такъв. Липсата на проблеми през днешния ден ще ви помогне да проявите повече внимание към другите.

Риби

Днес ще ви върви да се справяте със сложни задачи и напрегнати ангажименти. Имате добра мотивация за работа и много идеи, които тепърва чакат своята реализация. Използвайте максимално енергията си за полезни неща.