close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 декември 2017 г.

horoskop-9

Овен

Дори и днес няма да имате спокойствие, доста задачи ще очакват вашето компетентно решение или най-малкото личната ви намеса. Затова пък вечерта е много подходяща за отдих в приятна компания.

Телец 

Днес бъдете по-внимателни спрямо околните и внимавайте с тона, с който им говорите. Ако си позволите да бъдете по-груби от обикновено, това може да се обърне срещу вас. Бъдете внимателни и с финансите. Не допускайте необмислени разходи и в никакъв случай не си вземайте нещо прекалено скъпо.

Близнаци

Тази събота ще успявате да разчитате всички душевни тревоги на хората около вас. За добро или за лошо, усетът ви става непогрешим. Ако някой се опита да ви излъже, вие ще го хванете веднага.

Рак

Любимият ви човек ви чувства толкова близък, че ще направи всичко възможно да ви накара да се чувствате добре. Но днес вие по-скоро ще гледате на любовта и съблазняването като на нещо, с което трябва да внимавате и ще бъдете резервирани.

Лъв

Дайте предимство на онези занимания, които ще са полезни на духа и здравето ви. Природата, водата и слънцето ще ви се отразят релаксиращо и обновяващо. Ако ви владеят романтични мисли и желания не бъдете прекалено недостъпни, за да не загубите интереса към себе си.

Дева

Работната седмица е била изтощителна за някои от вас. Едва ли ви е останало много време за близките ви. Случва ви се да пренебрегвате семейството си и сега е момента да поправите това. Не се дистанцирайте от проблемите. Замете се директно с тях и ще се изненадате на лекотата, с която ще се справите.

Везни

Днес слушайте вътрешния си глас, възползвайте се от всички възможности и не взимайте предвид съвети на хора, които нямат вашата емоционалност. Вярвайте само на себе си. В последно време нямате причина да вярвате на друг.

Скорпион

Живеете в абсолютната независимост и днес ще я прилагате във всичко. Нямате нужда от никого, но това не значи, че няма да се притечете на помощ, ако имат нужда от вас. Днес сте в такава страхотна форма, че ще решите с лекота всяка задача.

Стрелец

Натоварената ви седмица е наложила темпо, което трябва да намалите. Нуждаете се от по-тихо място, където да си починете и да направите равносметка на случилото се. За някои активния период ще продължи и това ще ги постави в затруднено емоционално състояние. Романтичният повик на сърцето ще ви бъде като спасителен пояс, не го оставяйте на брега.

Козирог

Ще горите от желания за плътски и духовни удоволствия. Няма да ви липсва енергия за да си ги доставите. Настроението ви споделят и тези, които са около вас. Мнозина ще предприемат пътуване, което ще бъде все с цел развлечения. Дайте воля на желанията си, защото от утре ви очаква напрегнато ежедневие и сега е момента за пълно разтоварване.

Водолей

Тази събота има опасност да се отдадете прекалено много на емоциите и проблемите на близките ви, което ще ви накара да се чувствате изморени на по-късен етап. Прекарайте деня в забавления и почивка, така че не се претоварвайте много.

Риби

Не принуждавайте тялото и ума си да правят неща, за които не са готови, тъй като по-късно ще си платите с липса на енергия и изчезващ ентусиазъм. Нужно е да познавате своите граници и да не ги преминавате, независимо какви резултати искате да постигнете.