close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 декември 2018 г.

horoskop-9

Овен

По-голяма част от вас ще си останат вкъщи днес и ще се наслаждават на разбирателство с любимите хора и домашен уют. Не мислите за работа и съумявате да си починете от натрупаното през седмицата напрежение. Ако намерите подходящо време можете да направите план за следващите работни дни, за да си спестите излишни притеснения.

Телец

Денят ви ще премине в спокойна домашна атмосфера. Ще се радвате на компанията на най-близките. Отдайте се на любимите си занимания и не мислете за грижи и проблеми. Всичко ще си дойде на мястото.

Близнаци

Любовта ще върне усещането ви за простор и ще ви вдъхнови за новите предизвикателства, които идват в живота ви. Нищо случайно няма, за това не се поддавайте на съмнения и не допускайте те да ви разколебаят, слушайте сърцето си. За да бъде щастието ви пълно, го споделете с любимия си човек.

Рак

Не се отдавайте на пагубни чувства свързани с отминали събития. Както е трябвало да стане, така е станало. Но това ще ви се изясни на по-късен етап. Гледайте напред и помислете за бъдещите си планове. Стремете се да действате обмислено и ще успеете. Обърнете повече внимание на любимия човек, той има нужда от вас.

Лъв

Очаква ви ден, в който спокойно ще можете да разполагате с времето си без да ви притесняват външни фактори. На моменти ще бъдете по-емоционални от обикновено, затова се замете с нещо, което ще ви предпази от пряка конфронтация с околните. Ваш приятел се нуждае от компетентното ви мнение по даден въпрос и вие се отзовавате без колебания.

Дева

Сред обичани от вас хора ще се почувствате успокоени, желани и заредени с добри очаквания. Подарете си малко спокойствие, не може да се живее в непрекъснат стрес. Денят е благоприятен и за физически занимания, разходки и спорт. Романтични настроения ще ви подтикнат към среща с личност, която ни вълнува.

Везни

Предстои ви динамичен ден. Не се притеснявайте да искате съвет от хората, които ви заобикалят, те с радост биха ви помогнали. Уверете се, че сте на прав път преди да предприемете каквото и да било конкретно действие. Възможни са грешки, но те едва ли могат да ви попречат да постигнете целта си.

Скорпион

Тази неделя ще разполагате с отлични възможности, които ще поставят ново начало за вас в личен план. Напълно възможно е част от вас да обмислят вероятността от трайно обвързване, а други да се насочат към планирането на предстоящо пътуване или посещение при приятели.

Стрелец

Ако трябва да избирате между почивката и обществените си задължения, то непременно дайте приоритет на първото. Обърнете внимание на здравето си. Един проблем ще намери решението си. Усилията, които полагате дават резултат. Не бъдете прекалено скептични по отношение на бъдещето. Ще се изненадате приятно.

Козирог

Няма да сгрешите, ако се вслушате в собствените си разсъждения и желания. С добрите си организаторски умения ще трансформирате работата в удоволствие. Някои от вас ще предприемат пътуване до нови и непознати за тях места. Това ще ги зареди с много енергия. Ще изживеете приятни мигове с любимите си хора.

Водолей

Приемате с достойнство загубите и не позволявате да помрачат ведрото ви настроение, пък и те едва ли ще са значими. Моментните трудности ще ви помогнат да си дадете сметка за някои слабости, които можете да коригирате и в бъдеще да усъвършенствате работата си. Ако го сторите, съвсем скоро ще се радвате на впечатляващ успех.

Риби

Днешният ден едва ли ще ви изненада с нещо. Бъдете великодушни към недоброжелателите си и им простете дребните неприятности, които ви създават. Сериозен проблем може да се окаже неразбирането, което ще срещнете от близките си. Имайте търпение и не се гневете излишно, защото нещата ще се подредят добре.