close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 май 2017 г.

horoskop-9

 

Овен 

Усилията ви днес са силно изразени в професионалната сфера. Ще успеете да осъществите намеренията си, нещо повече. Очертават се сътрудничества, които ще носят дивиденти за в бъдеще. Неочаквани новини, често касаещи емоционалните ви преживявания, е възможно да вълнуват някои от вас.

Телец 

Очакват ви промени в професионален план. Бъдете внимателни за здравето си. Почивайте повече. Опитайте се да подредите мислите и чувствата си. Използвайте логиката, за да се отървете от страховете. Ако се налага, останете за малко сами.

Близнаци 

Този ден е подходящ за кандидатстване на нов пост, работа  или разширяване на професионалната ви квалификация. Осигурете си достатъчно време, през което да обмислите инициативите си, както и да направите равносметка на цялостното си текущо състояние във финансовата сфера.

Рак

Взаимоотношенията ви с хора от вашия кръг се нуждаят от освежаване или най-малкото от преосмисляне. Използвайте деня си и за отмора, като отделите лично време за себе си. Усамотението няма да ви отегчи, напротив. Доверете се на вътрешния си глас, от него ще чуете отговорите, които търсите.

Лъв

Денят е благоприятен за работа и ще можете да отхвърлите голяма част от планираните за днес задачи. Деловите представители на знака ще подготвят условията за подписване на споразумения, които ще им осигурят добри печалби за в бъдеще. Бъдете по-търпеливи, ако ви се налага да общувате с административните органи, излишно ще хабите енергията си.

Дева

Днес е доста успешен ден за онези Деви, занимаващи се с изкуство. Идват ви невероятни идеи, които са точен израз на индивидуалността ви. Можете да помислите за нови сътрудничества и сдружения, тъй като на вас ви се отдава да работите в екип.

Везни

Днес се опитайте да спечелите доверието на началниците си, като поемете отговорност за личните си действия в службата. В случай, че сте си позволили некоректност към делови партньор, началник или колега е напълно възможно да изгубите всичко постигнато до момента.

Скорпион

Днес ще ви е нужна концентрация. Заемате се с различни въпроси, на които трябва да обърнете внимание. Ще се наложи да направите компромис в личен план и бъдете сигурни, че това е най-добрия начин да се справите с конкретната ситуация. Настроението ви ще се подобри от комплиментите, които получавате.

Стрелец

Лоялното ви отношение спрямо колеги и вишестоящи ще ви даде шанса да се радвате на подкрепата им и в бъдеще. С лекота ще успявате да премахвате многобройните си задължения и проблеми от пътя си и да продължавате в правилната за вас посока на развитие.

Козирог

Без проблеми ще усвоявате новите знания, прилагайки ги на практика през този ден. Общуването и срещите ще се отразят обновяващо на мислите и очакванията ви. Не грешите в преценките си за другите, за това и по-рядко ви се случва да сте от губещата страна. Все пак не сте безгрешни.

Водолей 

Днес няма да ви липсва нищо от онова, от което се нуждаете. На работното място ще изпъквате с интелект и повишена работоспособност. Имате планове за бъдещите си начинания, голяма част от които ще трябва да отсеете и да пристъпите към реализацията им.

Риби

Този вторник ще се радвате на късмет. С достатъчни усилия ще завоювате нови територии. Но не се доверявайте повече от допустимото и успехът ви ще дойде. Бъдете толерантни към неравностойните на вас.