close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 май 2018 г.

horoskop-9

Овен

Днес действате по своите си задачи и това ще докара успеха до вас. Показвате част от силните си страни. Когато се двоумите за нещо, правите правилния избор. Днес сте дарени с късмет и умение да се справяте с извънредни ситуации. Себеовладени и хладнокръвни сте. Затова и не допускате грешки.

Телец 

Снабдяването ви с повече информация ще ви помогне да вземете бързи и адекватни решения. Използвайте я само за добри цели. Може би нямате нужда от този съвет, но той е за онези, които могат да се почувстват изкушени. С повишено внимание ще се отнесете към проблем на свой близък и ще му помогнете да направи правилния избор.

Близнаци

След напрегнатите дни вие сте в прекрасно настроение и продължавате да работите с желание и ентусиазъм. Замислили сте много неща, но най напред проучете възможностите как те могат да станат реалност. Не пренебрегвайте вашия сърдечен партньор, споделете възгледите си с него и ще се почувствате по-добре.

Рак

Добре обмисляйте ходовете си, за да не съжалявате впоследствие. Някои от вас ще са изправени пред труден избор и то в момент, който биха предпочели да отложат. Да сте сред силните на деня е от значение за вас, но повече ви интересува спокойствието на дома и близките ви.

Лъв

Денят е лек и приятен. Концентрирайте се върху една дейност и не разпилявайте силите си. Предстоят ви интересни срещи, които може да ви донесат значително предимство в бъдеще. Наслаждавайте се на късмета си.

Дева

Намирате добри условия, за да реализирате идеите си. Днес можете да започнете нова дейност или просто да потърсите възможности и шансове за по-мащабна професионална промяна. Обмислете ходовете си. Денят ви носи пари и печалби, стига да изиграете добре своите карти.

Везни

Около вас витае напрежение, което вие не желаете да покажете и потискате вътре в себе си. То обаче „копае” дупка и при всички положения ще излезе наяве под формата на необмислени думи, конфликти и кавги. Сдържайте се. Денят е доста позитивен и приятен. Не бива да го пропилявате в караници.

Скорпион

Днес сте лениви и мързеливи. Никак не ви се заема с делата, които трябва да вършите днес. Действате единствено и само против своите интереси. Денят е силен, значим и ви помага да преодолеете някои трудности, които ви спъваха до този момент. От вас се иска само желание и упорство.

Стрелец

Очаквайте развитие в служебен план. Днешният ден ви предоставя възможности да утвърдите себе си като професионалисти, на които може да се има доверие. Очаквайте признание не само под формата на потупване по рамото, а и на финансови възнаграждения. Този ден ви носи пари.

Козирог

Сложни са взаимоотношенията около вас, а също и събитията не са в посока на разведряване. За вас е важно да намерите себе си и своето място сред другите. От правилната ви преценка ще зависи бъдещето на една връзка. Очакванията към вас са много. Включително и парични. Но вие сте щедри, когато обичате.

Водолей

Обвързвате се с много проекти наведнъж и това създава предпоставки за несправяне с работата. Дайте си сметка, че за да сте ефективни е нужно и време за почивка, както и пълноценно хранене. Ще си осигурите нужните средства за решаване на финансов проблем. Вечерта си осигурете приятна компания, за да се освободите от стреса.

Риби

Красноречиво ще убедите някого в предимствата на своя идея и заедно ще я реализирате. Нова придобивка, заслугите за която са изцяло ваши ще ви зарадва. За други новини от чужбина. Доброто ви настроение ще преобладава през целия ден и с желание ще се отдадете на приятни занимания, които ще ви се отдават с лекота.