close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 май 2022 г.

horoskop-9

Овен 

Направете деня си спокоен, като се въздържате от активни действия и не търсите конфронтация с никого. Дайте предимство на нещата, които все отлагате, а те вече напомнят за себе си. Такива са личните ви нужди. Решете собствените си проблеми и действайте в полза на вашите интереси.

Телец

Нуждаете се от повече твърдост и решимост, за да се справите с финансов проблем. Изчакайте по-благоприятен момент за делови начинания, но не прекратявайте отношенията си с партньор, когото смятате за малко амбициозен. В даден момент ще ви потрябва помощта му, и той с готовност ще се отзове.

Близнаци     

Активността ви днес ще е определяща за успеха на начинанията ви. С нечия подкрепа ще видите резултата от работата си по-скоро, отколкото сте очаквали. Не изпадайте в заблуда да мислите, че всички са ви длъжни. Оставяйте повече лично пространство на хората около вас. Денят е подходящ за започване на нещо ново.

Рак

Имайки избор в решенията си днес, ще търсите най-доброто за себе си. Животът ви ще се променя към добро не и без вашето активно участие. С любознателен дух и непрекъснати търсения, създавате добри условия за развитие в професионален и личен план. Така и трябва, нищо не идва даром и вие добре го съзнавате.

Лъв

Чудесен ден за онези от вас, които предприемат нещо ново. Начинанието ви ще срещне нужната ви подкрепа и това ще ви даде възможност да разгърнете плановете си. Действайте постепенно и в никакъв случай не пренебрегвайте мнението на хората, с които работите. То ще се окаже много ценно за вас в момент, в който имате няколко варианта за действие.

Дева

Застъпничеството ви за една справедлива кауза ви прави чест и скоро ще се убедите в ползата от добрите си действия. Това ще ви ободри и ще ви накара да погледнете на всичко от друг ъгъл. Много неща предстои да се променят в живота ви, следвайки добрите си намерения, както за себе си, така и за другите.

Везни

Преливате от самоувереност. Това е чудесно, но не подценявайте реалността. Вие най-добре знаете, че тя е не винаги такава каквато ви изглежда. Опитайте да избегнете споровете, рискувате да си навлечете ненужни неприятности. В сферата на интимните отношения, очаквайте голям интерес към вас.

Скорпион

Нуждаете се от възстановяване на силите и здравето си. Обстановката се нормализира и ще отпаднат причините за безпокойство. Настроението ви ще се подобри от среща с приятели, разходка на открито или повече близост с интимния партньор. Бъдете естествени, фалша изтощава енергията.

Стрелец

Повечето от вас ще разпределят деня си между служебните ангажименти и домашната работа. С добрата си организация ще задоволите очакванията на близките си. Вероятно това ще ви натовари повече, но ще ви остане време и за отдих. Можете да постигнете желаното, а резултатите ще ви обнадеждят за бъдещето ви.

Козирог

Най-сетне се радвате на дългоочаквано събитие. Ситуацията около вас е изключително благоприятна и някои притеснения отпадат от само себе си. Желанието ви да успеете в дадена област е прекалено силно и в известна степен обременяващо. Изяснете за себе си дали наистина целта в случая оправдава средствата.

Водолей

Всичките усилия и употребено време, което отделяте за ново начинание, днес ще дадат добри резултати. Нещо повече. Ще ви забележат и оценят хора, чиято компетентна и положителна оценка ще изиграе важна роля в кариерата ви. Здравето ви е задоволително.

Риби

С работата си днес ще добиете популярност и ще привлечете интереса на много хора. Носители сте на новото и с откритото си поведение ще увлечете и други след себе си. Отнасяйте се с търпение и деликатно към влиятелните личности, може да ги настроите срещу себе си, показвайки информираност и предприемачески дух.